De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Senior gepersonaliseerde gift voor je opa of je moeder


Herinner hem goede herinneringen met een persoonlijk cadeau met een foto van zijn beste herinneringen met u, zijn familie en jeugdvrienden.

Cadeau personnalisé Senior : De meest populaire

De andere categorieën die u kunnen interesseren:

Het kan worden ingewikkeld om dit te vinden om grootouder of vriend van meer dan 60 jaar aan te passen. Gravissimo stelt voor om een ​​persoonlijk cadeau voor familie bieden uit ons uitgebreide assortiment van producten beschikbaar. Zo bent u zeker om hem gelukkig te maken, omdat dit object is uniek, bedrukt of gegraveerd met een foto en een bericht om hem eraan te herinneren veel herinneringen.

gepersonaliseerde cadeau-ideeën voor senioren

Bekijk onze ideeën van de originele producten tegen lage prijzen! Wat uw budget, kunt u een goedkope geschenk te kopen voor een oudere persoon te vinden, of het nu een man of een vrouw.

Voor senioren die hou van het decor, bieden hen een van onze tafels foto's, een klok of een kussen. Gepersonaliseerd met een foto van hun groep van vrienden of familie, zullen ze unieke items geworden en gevuld met liefde. Je oma houdt van koken, wat beter is dan hem een ​​schort of een mok met de afbeelding van zijn kleinkinderen voor de thee te bieden. En je opa die in een verpleeghuis, bieden een kristal frame met een foto van zijn kinderen en kleinkinderen naar zijn kamer te versieren.

Geef een senior een persoonlijk cadeau voor kerst

Alle mogelijkheden zijn goed om een ​​persoonlijk geschenk te kopen voor een gezin. Voor een verjaardag, voor Kerstmis, voor het pensioen of voor de partij oma of opa's, we hebben dit zal hun dag te maken.

Met onze assistent van maatwerk, leuk en intuïtief, kunt u maken en stel je dit zult u kunnen bieden. Voeg uw afbeelding is er, plaatst u een effect of een laag en schrijf dan een briefje. U kunt het lettertype, de tekstgrootte en de helling te kiezen. Een echte origineel en op maat gemaakte cadeau voor iemand die je dierbaar je hart!

Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.