De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Bied een gepersonaliseerde sporten cadeau te doen sportvrienden


Voor vrienden die houden van de sport, kiezen voor een gepersonaliseerde gift op dit thema en zorg ervoor om plezier te hebben voor een verjaardag of een belangrijke gebeurtenis.

De andere categorieën die u kunnen interesseren:

Voor sport, bestel een persoonlijk cadeau sport Gravissimo.fr. Van kleding tot tassen, de accessoires en objecten die verband houden met de sport, aangepaste gift specialist biedt een breed scala van producten aan te bieden aan uw dierbaren te behagen of verwen uzelf gewoon! Elke sport geschenk aangeboden op onze online winkel is aan te passen. U zult dan zeker te behagen met een uniek en origineel product. Maken en branden van een medaillon met een foto, bericht, naam of zelfs een datum. Kies een foto of afbeelding wilt afdrukken op een polsbandje, een tas of koffer. U kunt ook tekst borduren op een transport zak van sportartikelen. Man, vrouw of kind zal blij zijn om foto's van hun geliefden te zien op de kleding die hen begeleiden tijdens de oefening. Voor de kinderen, het doen van borduurwerk of afdrukken van hun naam op het product, zal dit te voorkomen dat ze verwarren hun activiteiten met die van een kameraad het verlaten van de kleedkamer.

Kies een gepersonaliseerde gift om uw geliefde sport dagelijks begeleiden

Met een persoonlijk geschenk sport, bent u zeker om ongeacht de gelegenheid te behagen. Voor Kerstmis of een verjaardag, vrezen meer hetzelfde als de andere sporten te bieden met een origineel cadeau. Deze objecten zijn ook een geweldige manier om een ​​overwinning of een prestatie op het veld te vieren. Haal uw foto op een polsbandje, en je zult je de helft te begeleiden bij het joggen zondagochtend terwijl nog in bed Met een geborduurde boodschap van steun aan de tas die met je kind kwam, kun je hem aanmoedigen om afstand te nemen aan elk van zijn training of tijdens de kampioenschappen. Voor voetbalfans die de praktijk te vermijden, kiezen voor een miniatuur tafelvoetbal en laat het branden aan beide zijden, de namen van hun favoriete teams.

Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.