De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Sublimatie gepersonaliseerde gift met kleurenfoto's


Vallen voor een gepersonaliseerde gift door sublimatie. Schort, of een mok Photo kussen zal uw huis te versieren met originaliteit. Deze foto geschenken aan te bieden u een uitstekende prestatie in de tijd, ideaal om een ​​kind, een man of een vrouw te behagen.
10,90 €
9,27 €
25,90 €
24,61 €
36,90 €
14,90 €
13,41 €
12,90 €
33,90 €
13,90 €
13,90 €
41,90 €
35,62 €

De andere categorieën die u kunnen interesseren:

Sublimatie is een technologie die wordt gebruikt om de meeste foto geschenken die wij aanbieden aan te passen. Een gesublimeerd persoonlijk cadeau krijgt u een overzicht van de schitterende kleuren en een uitstekende stabiliteit in de tijd te geven. De fotomok door het aangepaste pad of muismat, kan veel substraten worden aangepast door sublimatie. Gravissimo ten volle benutten van het potentieel van elk van de items die wij aanbieden. Hiervoor zijn we constant op zoek naar verbetering om u het beste resultaat en de best mogelijke kwaliteit te geven.

Sublimatie wordt bereikt door de hoge temperatuur druk van een vel papier met je creatie, het originele product is wit. Zo zijn de kleuren van uw creatie direct geïmpregneerd in het materiaal, waardoor er geen overlay of uitkering en laat gehechtheid zeer lange termijn kleur. Veel materialen kunnen worden geraakt door deze techniek: aluminium, textiel of plastic. Meer dan 1000 verschillende producten worden aangeboden door dit proces dat onze teams perfect onder de knie voor meer dan 7 jaar.

Kies een gepersonaliseerde gift gesublimeerd voor de presentatie van al uw familiefoto's

Door te kiezen voor een gepersonaliseerde gift gesublimeerd, bent u verzekerd van een hoge kwaliteit en originele object voor dagelijks gebruik te ontvangen of om uw huis te versieren. Foto's zijn het hart van ons leven vandaag de dag, met het gebruik van smartphones en de ontwikkeling van sociale netwerken en andere fotografische toepassingen. Helaas, heel vaak deze beelden blijven virtuele en vertrekken snel vergeten. uw foto's afdrukken op originele materialen en alledaagse voorwerpen zal u toelaten om hen te doen herleven! Drink uw koffie in een mok bedrukt met de laatste foto van uw kinderen of neem je lunch in een lunchbox waarvan de deksel is een souvenir van uw laatste vakantie en ervaring unieke momenten door het delen van deze foto's met je vrienden en collega's!

Uw tablet of telefoon shell zal ook in staat om een ​​unieke look te geven door het afdrukken in HD een foto, een logo en de tekst van uw keus. Deze gepersonaliseerde geschenken zal een beroep op zowel jong en oud. Uw zoon net terug in de tieners zal blij zijn om zijn stijl te laten zien door middel van zijn iPhone case of zijn nieuwe single t-shirt! Zoals voor uw oma of je moeder, zal ze meer moe om al zijn kleinkinderen of uw baby net geboren, op een houten fotolijst of op de nieuwe pocket spiegel of bedelarmband te bewonderen.

Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.