De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Een persoonlijk geschenk beer om een ​​sportfan bieden


Of je nu een fan bent van voetbal, basketbal, rugby, tennis en handbal, genieten van onze giften aan de kleuren van uw team met een naam, een logo en een nummer.

De andere categorieën die u kunnen interesseren:

Je kleine broertje, je vriend of je vader is een grote fan van de sport? Hij heeft geen een spel te missen op tv, zijn joggen elke ochtend of deelnemen aan alle wedstrijden in de regio? Hij houdt van voetbal, rugby, handbal of atletiek, maakte hem gelukkig dit jaar met een gepersonaliseerde gift om te steunen! Om de 20 jaar, 40 jaar te vieren, Valentijnsdag, Vaderdag of gewoon om hem gelukkig te maken, ga dan voor een van onze persoonlijke en originele objecten op een sport thema.

In zijn bijna dagelijks training, heeft hij een zak! Dan, vervang het oude model dat heeft gesleept op voor een aantal jaren met een aangepaste sporttas! hoge kwaliteit bedrukt of geborduurd met een foto met tekst, zal gift voor sporter gelukkig maken. Het model met foto zal ideaal voor een vrouw te zijn. Voeg zijn favoriete voetballer begeleid door een humoristische boodschappen hem aan te moedigen om zijn sportschool training! Je vriendin of je moeder zal geen excuus voor het missen van een klasse! Om een ​​man, onze mooie sporttas geborduurd, verkrijgbaar in 3 kleuren, is sterk en groot genoeg om omvangrijke gevallen tegemoet te komen. Kies het lettertype en de kleur van uw keuze om de namen van zijn favoriete rugby team te voegen!

Maak een gepersonaliseerde gift en op maat voor uw sport vrienden en supporters van een voetbalclub en rugby

En om te garneren deze mooie sporttas, kijk bij onze handdoeken en t-shirts microfiber. Dit materiaal is ideaal voor sport, voor een uitstekende weerstand na meerdere wasbeurten en zeer snel drogend. Ten slotte zal een mooie toilettas kit of make-up kit het arsenaal van de perfecte ondersteuning te voltooien. Een slip in de zak van een vrouw of een meisje, zal ze worden aangepast met een foto of logo en een boodschap gemaakt om te meten.

Maar zoals de ondersteuning niet per se betekenen dat sportief, hebben we ook gedacht aan degenen die liever hun favoriete sport op televisie te kijken, hoewel comfort van hun bank! Voor hen is een leuk cadeau decor, met een tafelkleed of plexi, kunnen komen sieren de woonkamer muren. Tijdens zijn uren van het bekijken, kan je man een foto van het team, een uniek moment als de overwinning van een beker of een kampioenschap of gewoon het embleem van de club te bewonderen. Uw schepping zal ook beschikbaar op verschillende media zoals de telefoon shell, het deksel PC of muisstootkussen!

Je vriend of sport of gewoon een fan, bent u zeker om een ​​gepersonaliseerde gift voor beer, man of vrouw, die hem gelukkig zal maken te vinden. Een leuke USB gegraveerd op de verjaardag van je vriendin of een afbeelding spons armband om uw kind te loven voor succes op school, de keuze is zo breed als de mogelijkheden voor maatwerk. Voor uw plezier ... en haar!

Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.