De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Zen gepersonaliseerde gift voor een ontspannen en rustgevende decor


Amateur feng shui, ontspanning en decoratie? adopteren dan een van onze aangepaste zen gaven. Om een ​​ontspannen sfeer in uw woonkamer of in uw kamer of anders om uw smaak voor welzijn en ontspanning zien te creëren, vele klantgerichte punten zijn beschikbaar!

De andere categorieën die u kunnen interesseren:

Uw man gewoon kijken Karate Kid en besloot te nemen om de nieuwe Jaden Smith, erger nog, het is de rol van Jackie Chan. Het is tijd om te handelen! Zeker, schreef hij zich in een karate klasse voor rug en je weet dat er niet lang overleven, maar het moet wel worden overgelaten zonder dromen? Heeft u overwogen een eenvoudige lichter kan haar zichtbaarheid en het te verbeteren? De Zippo aansteker Yin Yang essentie is voor hem en dus voor u. Hier is een Zen-gift kunt u bovendien aan te passen. Houdt u niet in, laten gaan met je aansteker een mooie romantische en liefdevolle inscriptie. Bied haar je mooi cadeau ter gelegenheid van een romantisch diner of schuif hem in zijn computer tas op de dag van de hervatting van het werk voor hem om daadwerkelijk te krijgen naar het kantoor. Moedig je de helft. Hij of zij zal worden overgedragen (e) op een nieuwe positie en het zal moeilijk zijn. Het jaar is al in het teken van de stress en complicaties van allerlei geplaatst. U zult niet aan zijn zijde op elk moment voor of troosten, maar je wilt hem te laten zien dat zonder fysiek aanwezig is, zal je mentaal zijn. De Zippo aansteker is Yin Yang, nogmaals, de Zen ideale cadeau.

Kies ontspannen en te ontspannen met een gepersonaliseerde gift zen

Symbolisch, de Yin en Yang zijn gerelateerd. Een bestaat niet zonder het ander. U kunt de volgende boodschap door te geven: verkeerde kant met al is er per se goed of, meer triviaal, onvermijdelijk na regen komt zonneschijn. Zen jouw gepersonaliseerde gift zal een boodschap van troost te brengen, hoewel nuttig in moeilijke momenten. Het is nooit te laat om te bieden: zijn verjaardag, Kerstmis, Valentijnsdag of zonder specifieke gelegenheid, gewoon om te laten zien dat je er bent en waar je van houdt. Probeer ook ideeën zoals Deco aangepaste kussens of afbeelding pluizen, en is ideaal voor een kind dan een volwassene. Beschouw deze ideeën voor een pensioen geschenk. Namens alle collega's, een Zen persoonlijk geschenk, die elke dag kan worden gebruikt, waarmee u om te zeggen hoe je graag samen met hem of haar. Dit is het perfecte cadeau voor deze gelegenheid!

Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.