De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Gepersonaliseerde hangslot gegraveerd of bedrukt met uw foto + tekst


Bieden een persoonlijke slot met uw foto en uw bericht naar uw liefde te verklaren. Een origineel cadeau! Custom hangslot kunt u reizen met een souvenir foto of om uw geheime schatten te verbergen.
Sorteren op : Prijs - Populariteit
Nieuwe producten

Hier is een goedkoop cadeau idee dat liefhebbers zullen verleiden en romantische van u! Als u van plan bent een reis-uitje of uw huwelijksreis, trakteer uzelf op een van deze aangepaste hangslot met de foto van uw relatie. Begeleider je creatie van een tekst: de eerste twee namen + datum van de vergadering) en voila! Binnen enkele ogenblikken zult u een persoonlijk geschenk dat je tijdens je volgende vakantie kan nemen gemaakt hebben.

Of uw bestemming is een paradijselijk eiland of de prachtige straten van Venetië, met u deze liefde slot en geniet van een vakantie in de buurt van een brug naar dit symbool te gebruiken en te verzegelen uw liefde op een dromerige plaats. Maak een gelofte van trouw om bemind te worden door dit symbolisch gebaar en zeer gewaardeerd door koppels in de liefde. Eenmaal verslaafd aan een hek of een balustrade, zal hij gewoon gooien de sleutel in het water. Uw liefde zal voor altijd verzegeld in deze magische plek ... en in je hart!

Douane hangslot met een foto, kunt u wat kleur en persoonlijkheid dit soms verdrietig en koud object toe te voegen. Of je het gebruikt om op te hangen op een brug naar de andere kant van de wereld of als decoratieve items in uw huis, moet u uw geluk te vinden onder onze collectie!

Geef een romantisch cadeau met een persoonlijke liefde hangslot met een foto

Het beeld hangslot is nog steeds erg populair bij koppels, dat hun leven samen duurde een paar maanden of jaren, er is altijd een goede gelegenheid om te zeggen: "Ik hou van je." Valentijnsdag, een verjaardag of engagement, go for it gepersonaliseerde gift en verras uw lieveling (e) door het verstrekken van dezelfde lock u. U kunt al zowel hang je sleutels of gebruiken om een ​​vak dat je geheimen of uw kostbare sieraden bevat verzegelen.

Geniet van een snelle levering en een Frans implementatie om u te behagen met een foto gift tegen lage prijzen! Een object dat nuttig, decoratieve of gewoon het dragen van een romantisch bericht kan zijn. Haast kiezen uit verschillende modellen en zie het gezicht van je partner oplichten ontdekken dat dit zo origineel en vol gevoel!

Andere gaven van de categorie "Gepersonaliseerd juweel" kunnen u interesseren:

Maat Hangslot voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.