De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Custom lijst bedrukt met uw eigen foto en tekst


Personaliseer gepersonaliseerde schrijnwerkerij in hout, keramiek, leisteen met een foto, een foto, een bericht of een naam.

Photo Frame Maat : De meest populaire

Voeg een persoonlijk en uniek tintje aan uw interieur met gepersonaliseerde foto frames op een plank of kast te zetten.

De gepersonaliseerde fotolijst is een essentiële object om een ​​ziel te geven aan een kamer. Maar u zult hebben prachtige Kies uw beste schot, hij nooit meer te herstellen zijn schoonheid verborgen achter een glas met reflecties van licht of met de tijd vervagen in de zon ... In Gravissimo, stellen wij voor om uw mooiste sublimeren foto's met onze techniek is de kleur direct impregneren in het stopcontact. Meer glas, meer reflectie, meer pauzes maar een indrukwekkende prestaties in de tijd.

Stage uw favoriete herinneringen met persoonlijke fotolijsten

Het mooiste effect, ons assortiment van houten kozijnen, glas of fancy maakt enscenering van een of meer van uw foto's. Ontdek onze modellen duet versie drieluik of zelfs vier plaatsen waardoor je nog meer vrijheid bij het kiezen van uw foto's.

Onder al deze producten, zult u een ideaal persoonlijk geschenk goedkoop, vinden wat de gelegenheid en de ontvanger - een man, een vrouw, een paar of een kind.

Versier je huis met een gepersonaliseerde fotolijst

Onze producten zijn gemaakt van originele materialen, hout, leisteen of keramiek. Kies uw eigen, het formaat dat het beste bij uw imago past (in landscape of portrait-modus) en laat je creativiteit. Upload uw beste foto, een portret van een geliefde je paar uw trouwdag, de mooiste foto van uw baby bij de geboorte, een onvergetelijk landschap ... Voeg er een bericht, een naam of een date en waarom geen kunst filter die worden aangeboden door onze online assistant.

Geef een uniek cadeau en goedkoop met een gepersonaliseerde fotolijst om uw herinneringen vast te leggen, voor een verandering van omgeving of een Kerstmis, verjaardag of een housewarming.

Andere gaven van de categorie "afdrukken Aangepaste Foto's" kunt u interesseren:

Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.