De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Frame Custom Tile bedrukt met uw foto + tekst


Ontdek onze aangepaste betegelde frames met een foto en een bericht. Een perfecte gift voor een unieke decoratie.
Sorteren op : Prijs - Populariteit

De tegels beeld is een originele manier om familie portretten of vakantie herinneringen te nemen. Het is inderdaad om beelden af ​​te drukken op een tegel om het zo indrukwekkend als mooi decoratief object te maken. Zo gasten zullen zeker benieuwd naar jouw mooie foto's te zien op media ongewoon.

De aangepaste tegel fotolijst komt in verschillende vormen. De rechthoekige vorm is bedoeld om bijvoorbeeld foto's van landschappen of plaatsen om uw vakantie hebt gemarkeerd ontvangen. Het hart vorm kan worden gebruikt om een ​​trouwfoto of een foto van de eerste baby te ondersteunen. Om de familie bij elkaar te krijgen in een fotolijstje aangepaste tegel, kunt u de ovale kiezen. Dit zijn suggesties, maar iedereen kan haar steun aanpassen naar eigen goeddunken.

Trakteer uzelf op een originele en stijlvolle decoratie object door te kiezen voor een aangepaste tegel fotolijst

Dit type van het interieur kunt gepersonaliseerde gift office maken ook voor een dame voor een man. Bieden bijvoorbeeld de kleine model in de vorm van hart om uw Valentijn op het feest van St. Valentijn. Verras je partner met een kader dat een foto van zichzelf of van uw relatie op een leuke en ongewone situatie wordt afgedrukt. Dit kan het leven helderder dag te maken wanneer ogen geklonken op die beroemde cliché. Voor een verjaardag of voor Kerstmis gepersonaliseerde gift zal dit ook doen.

Hoewel het gebruikelijk om een ​​pen of een notitieblok bij de uitwisseling van geschenken in het kantoor te bieden, waarom niet dit soort decoratie kiezen? Het zal een geschenk dat kantoor zeker zal bevorderen de stemming van de ontvanger op het werk. Het beeld van haar huisdier of te dierbaar om hem op te kunnen worden afgedrukt. Dus, in aanvulling op zijn werkplek personaliseren, hij zal vast en zeker een goed humeur door gewoon een blik het.

Andere gaven van de categorie "Photo Frame Maat" kunnen u interesseren:

Photo Frame Custom Tile voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.