De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Buitensporig kader en op maat bedrukt met uw foto Originele


Offez een buitensporig kader om met persoonlijke foto's en tekst. Een unieke persoonlijke decoratie met uw foto's.
Sorteren op : Prijs - Populariteit

De aangepaste luxe fotolijst is een geschenk voor een kind of volwassene erg origineel! Vind verschillende vormen nogal ongebruikelijk: cassette radio, zonnebrillen, televisie, bestelwagen, ... maar ook diverse media, zoals leisteen, plastic of glas. U ontdekt er ook vele en gevarieerde vormen, elke persoon geluk te vinden onder onze prachtige collectie. Wij bieden u de kwaliteit kaders voor minder dan 25 €.

De fancy fotolijst aan te passen aan uw smaak

Smaken en verlangens zijn verschillend van de ene persoon naar de andere. U kunt deze decoratieve items aan te passen als je wilt met uw foto's en een bericht of een naam en een datum. Kies bij voorkeur een kwalitatief zeer goede foto, zodat er geen onvolmaaktheid bij het aanpassen. De gebruikte techniek op maat heet sublimatie. Dit proces is om uw afbeelding direct dringen in het substraat door waardoor het zal zeer indrukwekkend. Ons team zal uw bestelling te verwerken met delicatesse en speel je creatie in de meest accurate manier mogelijk te maken.

Behandel uw entourage onze fantasie fotolijsten!

Je hebt geen idee cadeau voor kerst, een verjaardag of de verschillende partijen? Zij zal dit perfecte cadeau voor alle gelegenheden. Een paar vrienden trouwen of ze komen om een ​​huis te kopen? Je wilt niet met lege handen te komen wanneer ze rack zonder verbreking van de bank? De aangepaste luxe fotolijst is een perfect cadeau! Wij bieden een ruime keuze van de meest leuk om de meest ongewone. U vindt ze in genoeg pep of flashy kleuren, ze brengen originaliteit naar de kamer waar ze bereid ofwel een slaapkamer, woonkamer of keuken zal zijn!

Andere gaven van de categorie "Photo Frame Maat" kunnen u interesseren:

Photo Frame Maat Zin In voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.