De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Faience tegels en op maat bedrukt met uw foto's


Pas de tegels in uw keuken, uw badkamer of de vermelding met een foto.
Sorteren op : Prijs - Populariteit

Nauwelijks Kerst en Oud & Nieuw dit verleden dat is al aan de horizon voor de nieuwe grote evenementen: Valentijnsdag, de verjaardag van je geliefde (s), uw kinderen of misschien een je eerste ontmoeting ... Als onder uw voornemens voor het jaar, u zich inzet (e) vooral aan uw dierbaren te behagen, waarom ze niet verrassen met een persoonlijk cadeau? En op het onderwerp van dit jaar, een must in dit gebied is ongetwijfeld de aangepaste tegel.

Zoals de naam al doet vermoeden, is dit type tegel speciaal gemaakt voor decoratieve doel dat is momenteel een van de most in decoratieve cadeau-idee. Het principe is heel eenvoudig: als je inspiratie, voeg een foto, een foto, een gedicht, een tekst, initialen, en alles zal op het medium in kwestie worden afgedrukt, zodat het gaat sieren een van favoriete plekken van je familie (douche, keuken, slaapkamer, en zelfs waarom niet het toilet of de voorste stappen!).

Voor een unieke decoratie in uw keuken, kies een aangepaste tegel foto

Deze objecten zijn verbuigbare volgens de gevoeligheid van elke vorm van hart (ideaal voor liefhebbers doorvoer of neo-ouders!), Ovaal, vierkant, rechthoek, etc. In het kort, wat uw wensen en uw stemmingen, is het mogelijk om je eigen decoratief object te maken op onze creatie tool.

Voor Valentijnsdag, ga je gang en bieden een aangepaste tegel gevormde weinig hart voor een geschenk tegen lage prijzen. Terwijl voor opknappen uw keuken of badkamer, kunt u veel plezier meerdere exemplaren waar je foto's kunt afdrukken van uw laatste vakantie of portretten van elk van de familieleden orde te hebben!

Zo zie je maar, maar in ieder geval, je weet nu hoe u aangenaam verrassen uw dierbaren met een origineel persoonlijk cadeau voor hun partij of voor de kerst!

Andere gaven van de categorie "Gepersonaliseerde gift for Input" kunt u interesseren:

Aangepaste tegel voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.