De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Schooltas kinderen Kindergarten Personalized Photo + Naam


Het is terug naar school, van de gelegenheid gebruik om hem een ​​koffertje gepersonaliseerd met zijn naam of foto van zijn favoriete held te bieden.
Sorteren op : Prijs - Populariteit

Uw kind heeft behoefte aan een kleine rugzak voor zijn buitenschoolse activiteiten? Op de tas voor haar naar de kleuterschool? Op zoek naar een tas die alle zaken van uw baby in de wieg of in haar nanny zouden kunnen bevatten? Dit is een kans om jezelf een leuke gewoonte bindmiddel dat het kind, de leraar of de verpleegkundige erkennen het eerste gezicht en dat zal de trots van uw kleine bundel van vreugde.

Voor de kimono of balletschoentjes woensdagnamiddag, of een paar lagen, een deken en medicijnen onder de aandacht van de nanny, bieden wij rode of groene rugzakken, erg praktisch. Zodat uw kind gemakkelijk te vinden hare naar de kleedkamer of de oppas niet mengen de zaken van zijn beschermelingen, aanpassen van de flap om het uniek te maken.

Kies het mooiste portret van je kind, maar het kan ook een illustratie van zijn favoriete held of een tekening hij specifiek heeft gedaan en voeg een tekst, bijvoorbeeld zijn voornaam. U vindt in onze online-wizard tools waarmee u effecten toevoegen aan uw foto. We getrouwe afspiegeling van je creatie met kleur sublimatie techniek die bekend staat die garanderen langdurig in de tijd.

Kerstmis of het nieuwe schooljaar, bieden een gepersonaliseerde aktetas voor uw kind met een foto afgedrukt of geborduurd tekst

Voor een terugkeer van de leuke lessen, ontdek onze modellen vorm van dieren waarop u de naam van uw kind kan borduren. Wij bieden modellen zoals de geruststellende grappige kleine roze teddybeer met de naam Emma, ​​Nestor trouwe blauwe hond of kat een beetje roze pussy en trendy zwart. Het grote ontwerp van deze geschenken imiteert perfect dieren met kleine oren en gestileerde benen. Erg handig met hun zakken, compartimenten en gevoerde schouderbanden, kunnen ze gemakkelijk boeken bevatten en werkboeken je kleine schoolkinderen.

Je zal kunnen kiezen uit vijf kleuren van onze zoon om uw tekst te borduren. Dit kan de naam van uw peuter of een bericht van aanmoediging zijn. Reeds origineel, zal dit bindmiddel unieke geworden. Het zal de trots van iemand die haar en de start van de school in plezier zal transformeren zijn.

Als uw kind dinosaurussen, pony's en leeuwen verkiest, bieden hem een ​​van onze kleurrijke patronen (groen, blauw of roze) met een klein beeldje opknoping aan de voorkant. Samengesteld uit twee zakken voor school zaken, deze rugzakken zijn erg origineel. Maak het nog unieker door ze het aanpassen met een geborduurd bericht in één van de vele kleuren die wij aanbieden.

Geef een gepersonaliseerde bindmiddel met een foto of borduren om een ​​kind het invoeren van de kleuterschool zal bagatelliseren de scheiding en laat hem zijn spullen gemakkelijk op te halen. Het is ook verheugend om een ​​kind door hem een ​​zak met kunstwerk hij wilde en je niet kunt vinden op de markt. Een origineel cadeau voor terug naar school, maar ook voor zijn verjaardag of voor Kerstmis.

Andere gaven van de categorie "Maat Tas" kunnen u interesseren:

Binder Aangepast voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.