De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Custom bedrukt of geborduurd GLB met afbeelding + tekst


Vallen voor een aangepaste cap met een foto en een geborduurd bericht. Een origineel idee voor de feestdagen en het strand.
Sorteren op : Prijs - Populariteit

Maak een originele cap en durf een unieke look met een kind of volwassene hoed, gepersonaliseerd met de foto of de tekst van uw keus. Wij bieden u een voorbeeld of door sublimatie of door borduurwerk, voor een ooit gemaakt origineel en kwaliteit. Verwen uzelf in een stijl die bij je past, als u wilt door dit item kan worden of reclame trend.

Foto cap zal u toelaten om uw favoriete foto in een humoristische stijl of trend met een logo of symbool dat dicht bij je hart weer te geven. U kunt ook tekst toevoegen, allemaal op de ovale ruimte beschikbaar van het product worden geplaatst.

Als u wilt uw hoed borduren, bieden wij ook een model dat aan uw verwachtingen zal voldoen. U kunt een naam, tekst of bijnaam in het lettertype en de kleur van uw keus toe te voegen. Met 15 verschillende kleuren en 20 lettertypen, de creatieve mogelijkheden zijn breed en zal u toelaten om te innoveren en creëer je een hoed gemaakt!

Maak een aangepaste hoed met foto of borduren

La personnalisation est entièrement réalisée en France, dans nos ateliers basés à RUMILLY. Nous vous proposons également des modes de livraison rapides vous permettant de recevoir votre commande sous 24h avec Chronopost ! La solution idéale pour un cadeau de dernière minute ou un besoin urgent.

Uw aangepaste cap, gemaakt van 100% polyester, wordt aangeboden in één maat met een kras op de rug voor het aanpassen van de hoofdband. Bent u het creëren van een total look ontdekte ook onze andere kleren aan T-shirts, hoodie of tank top voor vrouwen met foto individualiseert, een brede selectie van originele kleding en trends is beschikbaar in de Gravissimo.

Maak de keuze van een reclame-cap naar een relatiegeschenk te maken of om uw medewerkers een federatie tijdens een dag van "teambuilding". Voeg uw bedrijfslogo, met de naam van elk of alleen de datum van het evenement, en de afname van uw douane kappen. U ontvangt automatisch een korting van maximaal 30% ontvangen voor de controle van hetzelfde model. Er is geen minimum oplage, zodat professionals ook het toestel kan bestellen als dat nodig is. Voor een offerte op maat en op maat, neem dan contact met ons van de Contact pagina.

Andere gaven van de categorie "Kleding maat" kunnen u interesseren:

Custom cap voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.