Custom bedrukt of geborduurd GLB met afbeelding + tekst


Vallen voor een aangepaste cap met een foto en een geborduurd bericht. Een origineel idee voor de feestdagen en het strand.
Sorteren op : Prijs - Populariteit
Nieuwe producten
22,90 €
19,47 €
1 stemmen
22,90 €
- 20 stemmen
3 opmerkingen
16,90 €
- 14 stemmen
4 opmerkingen

Maak een originele cap en durf een unieke look met een kind of volwassene hoed, gepersonaliseerd met de foto of de tekst van uw keus. Wij bieden u een voorbeeld of door sublimatie of door borduurwerk, voor een ooit gemaakt origineel en kwaliteit. Verwen uzelf in een stijl die bij je past, als u wilt door dit item kan worden of reclame trend.

Foto cap zal u toelaten om uw favoriete foto in een humoristische stijl of trend met een logo of symbool dat dicht bij je hart weer te geven. U kunt ook tekst toevoegen, allemaal op de ovale ruimte beschikbaar van het product worden geplaatst.

Als u wilt uw hoed borduren, bieden wij ook een model dat aan uw verwachtingen zal voldoen. U kunt een naam, tekst of bijnaam in het lettertype en de kleur van uw keus toe te voegen. Met 15 verschillende kleuren en 20 lettertypen, de creatieve mogelijkheden zijn breed en zal u toelaten om te innoveren en creëer je een hoed gemaakt!

Maak een aangepaste hoed met foto of borduren

Customization is volledig gemaakt in Frankrijk in onze werkplaats gevestigd in Marseille. Naast de gratis verzending binnen 7 werkdagen, wij bieden ook een snelle levering modi zodat u uw bestelling binnen 24 uur met Chronopost! De ideale oplossing voor een last minute cadeau of een dringende behoefte.

Uw aangepaste cap, gemaakt van 100% polyester, wordt aangeboden in één maat met een kras op de rug voor het aanpassen van de hoofdband. Bent u het creëren van een total look ontdekte ook onze andere kleren aan T-shirts, hoodie of tank top voor vrouwen met foto individualiseert, een brede selectie van originele kleding en trends is beschikbaar in de Gravissimo.

Maak de keuze van een reclame-cap naar een relatiegeschenk te maken of om uw medewerkers een federatie tijdens een dag van "teambuilding". Voeg uw bedrijfslogo, met de naam van elk of alleen de datum van het evenement, en de afname van uw douane kappen. U ontvangt automatisch een korting van maximaal 30% ontvangen voor de controle van hetzelfde model. Er is geen minimum oplage, zodat professionals ook het toestel kan bestellen als dat nodig is. Voor een offerte op maat en op maat, neem dan contact met ons van de Contact pagina.

Andere gaven van de categorie "Kleding maat" kunnen u interesseren:

Custom cap voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Klantenservice Van maandag tot vrijdag, van 9u tot 13u en van 14u tot 18u
+33972554532 (In Het Engels) of service.client@gravissimo.fr
Nieuws
Klant beoordelingen .
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Apps voor de iPhone/iPad
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2018 Alle rechten voorbehouden.