De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Gepersonaliseerde Gift met uw decoreren foto's naar de kamer


Onze gepersonaliseerde decoraties voor de kamer vindt u nog meer thuis voelen. Frame kussens, je hebt de keuze.

We brengen een derde van onze tijd in de slaapkamer, voor zover wij zijn er ook. intieme ruimte bij uitstek, dit stuk is perfect voor het maken van kleine genoegens met een gepersonaliseerde decoratie voor de kamer. Een zeer goed idee voor baby of kind naar haar kamer te versieren!

Al deze zachte pluche te knuffelen, troosten grote problemen of gewoon om te spelen, natuurlijk vinden hun plaats in een kinderdagverblijf. Adopteer een van deze kleinen dieren (koe, konijn, kikker, eend, aap, herten, leeuw, giraffe en ga zo maar door ....) en aan te passen zijn shirt in een enkele deken.

Later, op het moment van zijn zakgeld, overwegen om uw kind een spaarpot die past op een plank net naast de sneeuwbollen in de oorspronkelijke vorm van een hart of een ster. Twee decoratieve accessoires dat u ook een baby foto van hem, een grappige tekst bijvoorbeeld, of zijn voornaam kunt aanpassen om hem te zien lachen en hem aan te moedigen om een ​​paar munten opzij te zetten.

Een unieke en originele decoratie voor je kamer

Laat ons in de kamer. Zeer zacht, de kussens van alle kleuren en alle vormen loveront op het bed voor een unieke decoratie. Een originele foto geschenk dat zowel een man dan een vrouw zal bevallen!

Kies uw stijl en pas met souvenir foto's, portretten, trouwfoto's, waarom niet illustraties die u in het bijzonder wilt of bericht, gedicht, verklaring of naam.

Onze aanpassingen worden gedaan door de kleur sublimatie proces dat lange greep op de tijd en een getrouwe weergave van het origineel zorgt. producten van onze kinderen voldoen aan de Europese veiligheidsnorm EN71 norm.

Kies een cadeau idee voor een aangepaste decoratie voor de prijzen en originaliteit waterdicht. U zult zeker genieten van uw vrienden bij de housewarming, uw dierbaren voor Kerstmis of een andere gelegenheid te bieden of plezier.

Andere gaven van de categorie "Huis & Deco Gift Gepersonaliseerde" kunnen u interesseren:

Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.