De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Auto-oplader en USB Car Charger Custom photo


Pas uw auto-oplader met een foto of een bedrijfslogo. Een origineel cadeau idee.
Sorteren op : Prijs - Populariteit

Ontdek persoonlijke auto accessoire originele foto met de auto door Gravissimo voorgesteld lader! De foto van uw keuze, een symbool of tekst kan op de top van deze usb-oplader worden afgedrukt kan worden aangesloten op de sigarettenaansteker van uw auto. Dus meer batterij mislukking risico voor uw smartphone of mobiele telefoon. Deze auto oplader aangepaste USB is de nieuwe accessoire dat nooit uw auto zal verlaten!

Kies dit cadeau idee om een ​​vriend, je vader of een lid van uw familie verbonden technologieën. De bovenkant van de auto lader zal worden aangepast aan uw favoriete beeld weer te geven en u kunt genieten van elke dag rijden!

Geniet van een persoonlijke en originele auto-oplader

Het deksel is gedrukt waarop uw foto is open, zodat u toegang tot de sigarettenaansteker en kunt u de USB-poort USB-kabel aan te sluiten voor het opladen van GPS, smartphone of ander elektronisch apparaat. Geniet van deze originele universele auto-oplader en de kwaliteit van uw dagelijkse rit te veranderen en breng originaliteit om uw reis! Met een micro-USB-kabel en een USB-autolader, kunt u uw mobiele telefoon op te laden voor uw auto rijdt. Neem je telefoon oplader overal mee naar toe en zorg ervoor dat het te gebruiken in uw auto met deze auto-oplader aan te passen!

Versier het interieur van uw auto een unieke vertrouwen Gravissimo. Onder onze aangepaste auto-accessoires, zie ook onze auto vloermatten of foto parasol voor u om uw kinderen te beschermen tegen de zon. Het is dus het hele interieur van uw auto die zal worden aangepast met uw favoriete foto's tot grote vreugde van de hele familie.

Selecteer die aangepaste auto-accessoire voor een unieke gift

Bieden deze gewoonte batterijlader voor een schilderachtig weinig aandacht aan ter gelegenheid van Kerstmis of Vaderdag. Voor een man of vrouw, zal dit gepersonaliseerde gift gelukkig zijn in uw omgeving. Je moeder zal in staat zijn om de foto van zijn kinderen te bewonderen in zijn auto reizen. Dit alles onder het genot van een oplaadapparaat dat zal hem niet valt uit van de macht op zijn mobiele telefoon.

U kunt er ook voor kiezen de oorspronkelijke gepersonaliseerde gift aan een unieke promotie-item aan te bieden aan de meest loyale klanten of uw medewerkers. Dit relatiegeschenk zal uw gasten verrassen en hen in staat stellen om te blijven reclame herinneren uw bedrijf. Geniet van onze zeer snelle verzending methoden om uw behoeften te voldoen in promotionele goodies. Sinds onze Franse workshops, kunnen wij maken en leveren uw laptop auto-oplader controle binnen 24 tot 48 uur. Geniet van interessante volumekortingen wanneer u meerdere identieke producten te bestellen.

Andere gaven van de categorie "Aangepaste zelf" kunnen u interesseren:

Custom Car Charger voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.