De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Schoen slipper sandalen en gepersonaliseerde foto + tekst


Crack voor aangepaste schoenen met slippers of slippers met uw foto en bericht.
Sorteren op : Prijs - Populariteit

U wilt een originele manier gift aan een speciaal persoon, of gewoon plezier hebben? Bieden aangepaste schoenen elke keer te verrassen.

Brengt wekkers zachtjes om de dag goed te beginnen, door het aantrekken van uw slippers met een boodschap of een foto van uw keuze. Om alle gelegenheden bieden, dan heb je een mooie glimlach naar uw familie of vrienden die zoete herinneringen remémoreront met je krijgt. Alle comfortabel en warm, zullen ze worden verplicht om de douche totdat verdiepen af ​​te sluiten in uw gezellige bed.

Uw foto's en berichten worden direct gesublimeerd op je slippers die uniek zijn geworden en zijn zeker een verrassing te brengen. Voor een verjaardag, zal Kerstmis of net zo weinig aandacht als een persoonlijk cadeau echt worden gewaardeerd. Het doorlopen van de selectie van aangepaste schoenen, bent u zeker om een ​​geschenk idee dat zal behagen.

Bieden een persoonlijke paar schoenen om je moeder voor Moederdag of voor je man op Valentijnsdag en verras hen!

U zal onmiddellijk verras uw geliefde / haarzelf met een paar thong uitgevonden alleen voor hem of haar. Uw helft zal worden aangeraakt om te weten hoeveel ze voor je betekent, omdat je tijd besteed om dit punt aan te passen. Register zijn naam in verband met de jouwe, een belangrijke datum, een romantisch persoonlijk bericht, dit accessoire zal totaal ongebruikelijk zijn. Een paar van de gepersonaliseerde slippers echt uit de gewone. Summer slippers sublimeren uw vakantie of die van mensen die je liefhebt. Kinderen kunnen ook als fantastische fashion gift ontvangen. Zij zullen de gelukkigste in de wereld door het dragen van slippers in hun beeld of het weergeven van hun favoriete held.

Om er niet uit als ieder ander, het dragen van een paar slippers of slippers foto zal je opvallen. Je gelofte een passie voor schoenen? Dus laten verwennen door de foto of de tekst die past bij uw smaak te selecteren. Je vriend, je moeder of zus heeft een grote walk-in closet? Voltooiing van de collectie door het verstrekken van een accessoire dat de voorkeuren wordt afgedrukt. Grappig, ongebruikelijk of meer serieus, zal dit item alleen bestaan ​​voor de ontvanger of voor u.

Andere gaven van de categorie "Kleding maat" kunnen u interesseren:

Schoen maat voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.