De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Custom bedrukt of gegraveerd USB-stick met foto, tekst of logo


Keur onze aangepaste USB-stick kunt u foto's en tekst toe te voegen voor nog meer onnavolgbare object.
Sorteren op : Prijs - Populariteit

Een aangepaste USB-drive is een high-tech tegenwoordig essentieel bezwaar. Gegraveerd met uw eigen foto of tekst, zal deze handige tool te ontwerpen! Om een ​​geek trend, dus je hoeft alleen selecteert u de USB-drive gegraveerd onder onze gepersonaliseerde USB-sticks of onze modellen tegen lage prijzen. Met de authoring tool, kun je je voorstellen een enkel door uw boodschap, uw foto, logo of bedrijfsnaam, bijvoorbeeld via onze eenvoudige aanpassing tovenaar te gebruiken aangepast. Een leuk idee voor relatiegeschenken of relatiegeschenken.

Wij bieden een brede waaier van vormen en kleuren voor uw eigen USB-drive. Zwart, rood of blauw, kies de kleur die het beste bij u past! Wij bieden ook verschillende afwerkingen: hout om uw ecologische stijl, een mini-USB dat meer dan zal glijden of een model vormige USB-sleutel of kaart voor een origineel ontwerp te perfectioneren. We kunnen ook op maat gemaakte producties. Hiervoor kunt u een offerte aanvragen via het contactformulier. Onze sales afdeling zal zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bewaar foto's op een aangepaste USB-stick aan uw imago

Alle voorgestelde aangepaste USB-drives op deze pagina zijn gemaakt van mooie materialen, hout, metaal, kunststof of aluminium, en hebben een capaciteit van 8GB. Onze methode van personalisatie lasergravure zorgt voor nauwkeurige van de lijn door het verwijderen van een dunne laag materiaal en biedt een hoogwaardige reproductie van voorbeeld en hoge weerstand tegen weersomstandigheden. Wij bieden ook modellen sublimatie (markering dicht bij de zeefdruk of doming) waar het mogelijk is om een ​​proces kleurendruk foto's of logo's te verkrijgen.

Eenmaal aangepast, gepersonaliseerde reclame USB-stick wordt unieke en originele vorm van USB-stick credit card of USB-pen. Verkocht individueel of in batch, dit idee is ideaal voor zowel particulieren als bedrijven verlangen naar een high-tech support kwaliteit of USB goedkoop. De USB Flash Drives zijn bureau-accessoires die goodies kantoor zal leveren aan een nieuwe dienst of uw nieuwe website bijvoorbeeld te promoten.

Promotionele USB-stick kunt u adverteren uw merk terwijl het verstrekken van een nuttig object pub elke dag voor uw klanten of medewerkers. Geniet van kwaliteit USB-stick met een grote opslagruimte en geheugen om al uw bestanden op te nemen en krijgen een snelheid lezen en schrijven belangrijk bij het gebruik van uw computer.

Hier krijg je een mooi relatiegeschenk met een originele USB

Sla uw digitale gegevens, documenten of foto's op een USB-sleutel gemaakt met stijl of doen om de geek in je hart om indruk te bieden. Met een nauwkeurige lasergravure, zul je onder de indruk van het zichtbaar maken van deze aangepaste promotionele producten, ecologische of ontwerpen zijn. Een perfecte kerstcadeau, een praktisch cadeau voor Valentijnsdag of een geschenk voor uw mooiste bruiloft foto's op te slaan? U kiest ... Real visitekaartje, kan aanpasbare USB-sleutel worden gebruikt om uw contactgegevens en presentaties doorgeven aan uw klanten. Afgewerkt catalogus die duur is om af te drukken en schip, kiezen voor deze moderne promotie-item waarmee u met uw klanten, leveranciers en medewerkers te communiceren voor snel, gemakkelijk en modern. Uw bedrijf logo en de naam van de ontvanger zal worden gegraveerd in het apparaat op een USB-sleutel logo of foto.

Maak de keuze van een mededeling over het onderwerp met uw klanten door te kiezen voor promotionele artikelen die perfect zijn voor relatiegeschenken zal zijn. Wij bieden zeer snel in de productie of Chrono Express (binnen 24 uur). Ongeacht de hoeveelheid, we zijn erg reactief naar het beste voldoen aan uw behoeften en pas als je je giveaways wenst. Probeer ook andere items die zouden kunnen interesseren uw leveranciers en klanten: Foto Keychain, promotionele pen, boodschappentas mokken ... We bieden ook accessoires om uw USB-station te begeleiden, zoals sluitingen keychain of towers hals.

Andere gaven van de categorie "Gepersonaliseerde Kado High-Tech" kunnen u interesseren:

USB-key Custom voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.