De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Gift box Geboorte van aangepaste geborduurd met haar naam


Ontdek gepersonaliseerde baby dozen en geborduurd met initialen, een naam of zelfs een bericht. Een origineel cadeau voor een baby.
Sorteren op : Prijs - Populariteit

Wanneer u een geschenk van de geboorte moet maken, is het nog steeds een raadsel. Het is eigenlijk niet gemakkelijk te vinden, wat nuttig is voor de baby is en dat de ouders zal bevallen. De geschenkverpakking is zeer trendy geworden en kan nuttiger huidige bieden.

Onze dozen bevatten geboorte van een slaapzak, een deken en een knuffeldier. Een roze model voor meisjes en een blauwe voor jongens (of vice versa!) Zal verleiden iedereen die verbeelding missen als het gaat om een ​​geboorte geschenk aan te bieden.

Voor een persoonlijke en originele doos kindje, stellen we voor om de naam van het pasgeboren borduren. Een geborduurd geschenk wordt altijd gewaardeerd. Je vrienden zullen zien dat dit geen eenvoudige aanwezig, gekocht in de eerste winkel gevonden. Je nam de tijd om aan te passen doen. Dit is een aandacht die altijd van invloed zijn nieuwe ouders.

Kies voor een origineel geschenk geboorte door het aanbieden van een gepersonaliseerde baby dozen

Het optreden van onze gepersonaliseerde baby-kit is geschikt voor de pasgeborene tot de 6 maanden. Handig en veilig kindje slaap warm, zonder risico op ontdekking in de nacht. Een pasgeboren moet altijd voelen gehuld in de beveiliging als toen hij in de schoot van zijn moeder. Dit geldt met deze producten. De slaapzak is ook erg handig voor een wandeling in de kinderwagen. Het zal altijd goed worden verpakt voor zijn dutje. De deken en pluche, ondertussen, begeleidt haar knuffels keer geweest en zal er zijn om hem gerust te stellen als hij huilt.

U kunt deze accessoires geborduurd met iemand die dicht bij je te bieden. Een lid van uw familie of een vriend, maar ook een collega of buurman na een blijde gebeurtenis. Je hoeft alleen maar de naam van het kind om het geborduurd op de slaapzak en deken weten.

Perfect voor een gift van de oorspronkelijke geboorte praktijken voor kinderen, maar ook voor de ouders, zal gepersonaliseerde dozen genoegen om gezellige avonden en momenten van tederheid door te brengen!

Andere gaven "Kleding Gepersonaliseerde Baby" categorie voor u van belang:

Vak gepersonaliseerde baby voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.