De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Dozen voor sieraden te personaliseren met een foto en tekst


Ontdek onze behuizingen te bieden heeft met uw persoonlijke sieraden en droeg op Gravissimo
Sorteren op : Prijs - Populariteit

Mogelijkheden om een ​​mooie gegraveerde sieraden aanbieden zijn talrijk: verjaardag, Kerstmis, Moederdag, Valentijnsdag, doop ... Deze kleine momenten van het leven zijn kostbaar en onvergetelijk. Om meer succesvol te zijn, vergeet niet om uw hangers, oorbellen, armbanden aangepaste verpakken in jewel box. Onze sieraden dozen zijn de mooiste effect en benadrukken de meest eenvoudige voorwerpen zoals meer verfijnd.

U heeft besloten om haar te verrassen met een verklaring van liefde op Valentijnsdag of een bruiloft voorstel in het restaurant? Bestel het zakje in zwart of rood fluweel samen met uw persoonlijke sieraden. Discreet maar toch elegant, zal het gemakkelijk ontaarden in uw zak ideaal om je geliefde in de uitgaande tussen dessert en koffie te verrassen.

Bij uw gepersonaliseerde gift met een mooie sieradendoos om uw lieveling (e) invullen voor Valentijnsdag of Kerstmis

Je ziet de droom in de voorkant van de grote romantische liefdesverklaringen films? U wilt zijn Hugh Grant voor een nacht? Kies voor onze rode kist met een zachte stof je déplierez de timing om hem te laten ontdekken theatraal persoonlijk cadeau. Hugh Grant zou niet zijn geweest zo succesvol!

Voor deze meer formele, zoals doopfeesten of baby geschenken, zoals onze faux rood lederen dozen op een manier sieraden stijl perfect zal zijn om waardevolle en traditionele gegraveerde medailles bieden.

Al deze sieraden dozen zijn essentiële accessoires om een ​​gepersonaliseerde gift waarde te voltooien. Tel kistjes, zullen zij uw hanger te presenteren op een elegante manier. Dit garandeert ontwikkeling van uw aandacht voor degene die het voor alle gelegenheden ontvangt. Vergeet niet om dezelfde tijd als uw hanger, uw armband of uw aangepaste oorbellen bestellen.

Andere gaven van de categorie "Gepersonaliseerd juweel" kunnen u interesseren:

Sieraden doos voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.