De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Gepersonaliseerde mes gegraveerd met goedkope tekst, Laguiole, Opinel, Victorinox


pas messen zijn verzekerd van een geschenk van de meest originele. Gaan met een unieke boodschap gegraveerd op het blad.

Aangepaste mes : De meest populaire

Gravissimo heeft klassieke messen geselecteerd, vouwen of multifunctionele een van de meest prestigieuze merken van bestek te garanderen u de beste kwaliteit voor uw gepersonaliseerde cadeaus. Ieder zijn eigen stijl en persoonlijke mes, de moderne mens, eigentijds, klassiek, visser, klusjesman of avonturier ... iedereen kunnen hun stuk bestek te vinden om een ​​origineel bericht branden op het blad. Breton of Basque mes mes om een ​​origineel cadeau gegraveerd man gehecht aan zijn eigen grondgebied aan te bieden. In een even mannelijk, ontdek dan deze aanstekers gegraveerd pennen Parker en Waterman merk. Een persoonlijk geschenk idee om je vader, je man of je zoon, die zijn 30ste verjaardag viert vullen.

Pas uw zakmes door snijden een origineel bericht

De "Made in France" wordt geëerd in onze winkel met de Laguiole merk herkenbaar voor zijn iconische bee. Of traditionele DOMOCLIP hun mouw met plastic daalde in een veelheid van kleuren of patronen Eclair zakmessen met hun houten handvat van de olijf of mahonie, zijn al deze producten gegarandeerd voor het leven.

Het Leatherman merk voor haar garantie zijn producten 25 jaar en biedt stalen messen 420 hoog koolstofgehalte voorzieningen van hoge kwaliteit. Hun multifunctionele Swiss Army messen met 9 of 12 gereedschappen in één zijn verrassend en zal ongetwijfeld een ideaal geschenk voor MacGyver man in de maak. Met hun tangen, schroevendraaiers, flessenopeners, bestanden, scharen (...) het is de gegraveerde mes dat op een dag je niet uit verlegenheid.

Ook in de hoge bestek traditie, Baladéo biedt originele, elegante, moderne lijnen met een mengsel van edele materialen van exotisch hout en roestvrij staal ziet er geweldig uit, trouw aan de creaties van een mes maker. Regionale messen, jachtmes, stiletto, kurketrekker voor sommeliers of keukenmes voor elke gelegenheid. De multifunctionele mes, ondertussen, zal steil dalen tot een goede fles ontkurken of losdraaien, schroef onverwacht. Probeer ook onze paddestoel mes om uw collectie te maken met vertrouwen tegemoet. Onder onze toonaangevende modellen, vinden de Laguiole mes 12cm jeneverbes of tafel mes Vendetta model, recht uit Corse.

We zijn constant bezig om ons assortiment te verbeteren en verrijken met de kan in de toekomst de toevoeging van high-end producten, zoals bijvoorbeeld messen met Damascus mes, Fontenille Pataud Le Thiers en zijn mes.

Bieden een persoonlijke mes gegraveerd met een naam

Elke gift zijn boodschap. Alle bladen zijn klantgericht, een naam, een belangrijke datum, een woord of uitdrukking favoriet, een blik vol tederheid en humor ... je nu tot de verbeelding concurreren en creëren een uniek en origineel cadeau. Wij reproduceren uw bericht met behulp van laser of mechanische ets direct in het staal. We soms horen dat het inauspicious om een ​​mes te bieden, maar weet dat als je krijgt in ruil een munt, het helpt bij pech af te weren!

De aangepaste mes is dit goedkoop, praktisch en verrassend cadeau voor kerst, een verjaardag of als vaders feestelijk gift. Denk er eens over met je vader te behagen en gepaard gaan met een geval verkrijgbaar in twee maten, afhankelijk van het model dat u kiest. U kunt er ook voor kiezen dit item om zakelijke geschenken aan te bieden aan uw klanten, op basis van het universum waarin ze leven elke dag, kunnen zij het gebruik van een Opinel elke dag! Na ontvangst van uw verbrand mes, weet dat het blad kan nodig slijpen zo scherp mogelijk te zijn en snijd effectief.

Andere gaven van de categorie "Gepersonaliseerde gift Voor Het koken" kan u interesseren:

Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.