De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Stel en mes gegraveerd met een tekstvak


Geef een doos mes gegraveerd en gepersonaliseerd met een mooie boodschap. Geschenkdozen voor u klaar om te behagen en verrassing.
Sorteren op : Prijs - Populariteit

Voor fans messen of keuken fans messen hier dozen aan te passen. Voor vlees liefhebbers, bieden wij originele vlees messen gepresenteerd in een verpakking die bestaat uit een vlees mes en vork met twee picks en een zwarte opbergzakje hersluitbare neopreen. Zoals voor diegenen die houden van messen, ontdek een doos van 6 messen gegraveerd roestvrij staal Xdmodo het merk.

Of initialen, uw naam, een bericht of een datum, dit personaliseren kookgerei zal een geweldig cadeau idee voor een man of een vrouw te zijn. Kies uit onze verschillende schrijfstijlen lettertypes en genieten van live weergave van je creatie. Voor u of aan te bieden, zal het graveren iets meer toe te voegen aan deze kwaliteitseisen messen.

Geef een doos mes op maat voor Vaderdag!

Mother's Day is een kans om je moeder deze gepersonaliseerde geschenkdoos geven, zal ze niet trots op om te gebruiken bij het maken van de geneugten? Een set van zes messen in roestvrij staal die zullen worden geëtst op dezelfde manier, met de tekst die u wilt je moeder te behagen!

De speciale vlees doos mes kan worden aangeboden aan de Dag van de Vader je vader bereidt zomer barbecues in de beste manieren! Het mes en vork kunnen op verschillende manieren en in het lettertype teken dat u kiest worden aangepast. Laat je fantasie en plezier hebben en scoor een grappige of een liefdevolle tekst voor een feestelijke gift van succesvolle vaders!

Pasgetrouwden in uw cirkel? Wees ervan overtuigd dat zij deze gave niet zal hebben op hun huwelijksdag lijst! Gift gegraveerd, uniek en persoonlijk, de set van 6 stalen messen gegraveerd liefhebbers van koken! Vergeet niet dat volgens de traditie, bij het aanbieden van een of meer messen, moet men een kamer krijgen in ruil!

Andere gaven van de categorie "Aangepaste mijn" kan u interesseren:

Kast op maat Mes voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.