De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Case voor Laguiole messen in zwart en bruin leer


Onze accessoires voor messen zal zeker nuttig zijn voor transport, ... scherpen onze koffers zijn ontworpen om Laguiole.
Sorteren op : Prijs - Populariteit

U een aangepaste zakmes bestellen gewoon? Uw aankoop voltooien met een bijpassende tas voor Laguiole messen. Het bestek gepassioneerde mensen zullen blij zijn om een ​​mooie set ontvangen terwijl jagers zondag of de rivier vissers zullen genieten van het gemak. Wat je vader, je beste vriend te gebruiken of je man wenst te presenteren zijn gegraveerd, deze lederen etui is ideaal voor uw gepersonaliseerde gift lang wordt gehouden. Meer risico van verlies of snel te beschadigen!

Bij uw Laguiole mes gepersonaliseerde lederen case en geven een geschenk aan een man van kwaliteit

Van de Franse productie, afwerking van deze producten zijn van hoge kwaliteit en zal worden gewaardeerd door de liefhebbers van mooie dingen. Hun echt leder, zwart of bruin, is robuust en uw kostbare object te beschermen tegen stoten en krassen van het dagelijkse leven. Compatibel met al onze klantgerichte Laguiole modellen, ze zijn gegraveerd de beroemde bijen embleem van het beroemde merk, en flap hun sluit met een snap niet te verliezen, maar ook een gemakkelijke toegang. Hun band kan worden gedragen aan een riem en draag het met u overal tijdens uw jachtreizen, vissen of gewoon in uw tuin of tijdens uw wandelingen in het bos.

Een zak Laguiole mes is ideaal gaven te vullen elke keer dat u wilt een opvouwbare gegraveerde mes om een ​​man te bieden, of met Kerstmis, Vaderdag of grootvaders, jubileum of zelfs voor vertrek naar pensionering uw collega. Een manier om uw gift box presenteren, evenals een handige accessoire en betaalbaar om goed te beschermen deze waardevolle.

Andere gaven van de categorie "Aangepaste mijn" kan u interesseren:

Knife Cases voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.