De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Custom gegraveerd tuin mes met een tekst


Profiteer van goed weer om te werken in de tuin met een prachtig aangepaste mes gegraveerd met een bericht van uw kinderen.
Sorteren op : Prijs - Populariteit

Kies een persoonlijke tuin mes aan te bieden of om plezier te hebben! Baladéo van het merk met hun houten handgrepen, deze zijn van hoge kwaliteit producten aan te passen aan de achterkant van het blad in het algemeen.

Gepersonaliseerde tuin mes voor alle

Met zijn gebogen lemmet 9 cm, het snoeien mes is ideaal voor het enten, trimmen struiken, uitsnijderijen, ... kortom, zorg voor uw tuin. Maar het kan ook nuttig zijn voor diverse activiteiten: bijvoorbeeld bij het doen van elektrotechnische werkzaamheden of voor paddenstoelenzoekers! Om te geven als een kerstcadeau bijvoorbeeld.

Voor de goede orde, die oorspronkelijk diende het als een pers mes door het snijden van de touwen die de krant bundels omgeven. Hij vandaag gemoderniseerd, is het stijlvol met het handvat in zwarte uithoudingsvermogen geworden.

Wanneer je dwalen in de woestijn, u wilt paddestoelen te plukken, maar het blijkt dat je niet de juiste apparatuur hebben? We hebben wat je nodig hebt. Het blad is perfect voor het snijden zonder ze te beschadigen, zal de borstel kunt u de aarde en humus je top gekerfd en terug zal u helpen de schimmel te bereiden en verwijder de cuticula te reinigen. U krijgt nu een echte expert in mycologie geworden.

Gepersonaliseerde mes te bieden voor elke gelegenheid

Wil je een belangrijke datum of een bericht met je vader verrassen branden? Neem de sprong te wagen en koop een cadeau voor Vaderdag aan te passen. Als u uw dierbaren te behagen, bieden deze gepersonaliseerde tuin mes voor elke gelegenheid!

Andere gaven van de categorie "Aangepaste mijn" kan u interesseren:

Gepersonaliseerde tuin mes voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.