De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Gegraveerd mes landen gepersonaliseerd met tekst


Elke regio met zijn gewoonten en gebruiken. Het is hetzelfde voor deze messen. Bieden een persoonlijke gegraveerd en landen mes met een boodschap.
Sorteren op : Prijs - Populariteit

Kies een aangepaste mes landen. Ongeacht het gebied van uw keuze (Bretagne, de Provence, Bourgogne, Corsica), u vindt het tegen een redelijke prijs. Deze gegraveerd messen vertellen het verhaal van hun regio, het Franse erfgoed. Elke regio van Frankrijk naar een functie, met deze messen, zult u de specifieke deskundigheid van elk van hen te ontdekken.

De kunst van het mes is uitgenodigd in uw huis om de vreugde van je vader of je man. Bepaalde modellen van het vouwen van messen of zakmessen om een ​​origineel persoonlijk geschenk ter gelegenheid van de Dag of Kerstmis Vader bieden.

Personaliseer een gegraveerde mes om het uniek te maken

Voor u of aan te bieden, voeg een boodschap, een datum, een naam op de rug van de scherpe lemmet van elk van deze keukenmessen. De gravure zal iets extra's toe te voegen aan uw gift iets unieks. Ons team zorgvuldig te reproduceren de aanpassing u door middel van een techniek van het mechanisch graveren hebben gecreëerd.

Wij bieden een brede keus van doopvonten, dus je bent zeker een die het beste bij u past. Bewonder direct renderen uw aanpassing op uw zak mes en zorg ervoor om plezier te hebben met dit gegraveerd cadeau!

Bieden een persoonlijke landen mes aan uw vader

Om te bieden als een cadeau voor Valentijnsdag of als een kerstcadeau, bent u zeker te behagen. Dus ga je gang en bieden een persoonlijke mes! Of u nu een klein mes, een zakmes of een zakmes te kiezen, al onze regionale messen voldoen aan uw verlangens en kunt u het gebied dat dierbaar is om je hart te markeren.

Kan gebruikt worden voor elke vorm van gebruik, zal uw gebrande mes dienen zowel voor kaas, dat je vader te vergezellen tijdens zijn jachtreizen te snijden. Met hun mouw olijfhout met sommelier kurkentrekker koolstof of roestvrij staal, afhankelijk van het model, genieten van de kwaliteit van deze multifunctionele messen en het nemen van de traditionele kant van uw land messen.

Je mes wordt geleverd in de kleine doos en je kunt ook kiezen voor een toeslag riem holster voor een echt gepersonaliseerde gift om de man te voltooien in je leven. Onze messen zijn scherp, maar nu al kan het nodig zijn om ze aan te scherpen voor het eerste gebruik. Het maken van uw aangepaste mes is volledig gemaakt in onze Franse workshops, dit garandeert u een kwaliteit graveren en responsiviteit bij het verwerken van uw bestelling.

Andere gaven van de categorie "Aangepaste mijn" kan u interesseren:

Aangepaste mes landen voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.