De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

De stropdas bedrukt met een goedkope foto of logo


Vallen voor een stropdas met uw foto en bericht. Een origineel cadeau idee voor het kantoor.
Sorteren op : Prijs - Populariteit
Nieuwe producten

De stropdas is een onmisbaar accessoire in de bewaring van een man tot chique en elegante look te kleden. Voor een bruiloft of doop, voor een afspraak of een belangrijk zakendiner of gewoon om elke dag te werken, is dit accessoire uitgenodigd bij tal van gelegenheden. Mode-accessoire, merken concurreren inventieve producten kleurrijk, geïllustreerd of aangewezen om stijl te geven aan je outfit te creëren. Origineler en boven de afbeelding, de stropdas wordt trend.

Onze kleren zijn zorgvuldig geselecteerd op hun kwaliteit afwerking, bieden wij witte modellen om aan al uw overhemden te trouwen en pronken met je personalisatie. U kunt op basis van aan te passen aan uw wensen het gezicht door het toevoegen van een foto, illustratie, een bericht dat u artistieke filters geleverd door onze online configurator kan versieren. Voor Vaderdag, vraag uw kinderen om een ​​mooi ontwerp te maken met een briefje voor hun vader. Scannen en uploaden naar onze wizard om een ​​persoonlijk geschenk dat trots te dragen in alle omstandigheden zal creëren.

Maak een custom stropdas voor Vaderdag of voor een relatiegeschenk en kunt u de mensen in uw leven!

Als u een ondernemer, na te denken over dit accessoire aan evenementen zoals de verjaardag van uw bedrijf te markeren, en maak de samenhang van uw medewerkers. Van banden met uw logo zal ook deel uitmaken van het uniform van een winkel. En verenigingen, gilden, universiteiten kunnen ook brengen hun imago, hun slogan om een ​​mooie eenheid te creëren.

Maak uw gift aan uw imago, wij doen de rest. We trouw je compositie met kleur sublimatie techniek met gegarandeerde prestaties te reproduceren na verloop van tijd, ondanks het wassen.

De stropdas is het perfecte cadeau voor een elegante man om een ​​verjaardag, Kerstmis, Vaderdag of grootvaders of voor hun pensioen aan te bieden. Laat uw verbeelding, meng onbeperkt tekst en beeld, bieden wij u de kosten van maatwerk en maak de mooiste accessoires voor de man in je leven.

Andere gaven van de categorie "Kleding maat" kunnen u interesseren:

Stropdas maat voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.