De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Gepersonaliseerde cadeau idee voor het koken, afdrukken van hoge kwaliteit


Om een ​​vleugje fantasie in uw keuken de ruimte te brengen, onze gebruiksvoorwerpen en gerechten kunnen worden aangepast op wil.

Reveal Chef-kok in u, het creëren van een keuken die past bij je waar je graag een heerlijke maaltijd koken voor uw dierbaren met persoonlijke kookgerei die vreugde en originaliteit zal brengen in uw keuken. Geschenken als gift voor tiener, man of vrouw!

Laten we beginnen met het houden van de leider: we gekozen schorten neutrale kleuren, zwart of wit, beter te wijzen op je creatie te kiezen uit modellen met alleen bib of taille, wit, zwart of donkerblauw. Aangevuld met een bijpassende handschoen die effectief uw handen te beschermen tegen warme gerechten uit de oven.

onmisbaar accessoire, is de snijplank ook toegestaan ​​om aan te passen. Glas zeer resistent, speciaal ontworpen om te functioneren zonder krassen, de duizend en één steek of choppers, het wordt je creativiteit door middel van een uniek object, nuttig en decoratief.

Accessoires en unieke aangepaste keuken

Als de maaltijd trays in de voorkant van de TV zijn een traditie in huis, zult u ongetwijfeld vind je geluk onder onze modellen van verschillende grootte en verschillende kleuren, massief hout, mahonie, zwart of naturel. Terwijl kaas liefhebbers zullen genieten van dit aanbod massief houten top om eindelijk uw kaas te presenteren op een prachtig landschap naar een origineel tintje aan de maaltijd.

Aan de cocktail uur, overweeg dan massief hout onderzetters met kurk oppervlak voor hechting. Vierkant, rond of hartvormig, deze onderzetters geven een feestelijk tintje aan uw aperitieven. Terwijl bij het ontbijt, kopjes en mokken op maat volgens uw wensen zullen uw ochtenden fleuren voor starters. Kies de foto gift voor de keuken je wilt!

met gratis geschenken die uw gasten voor de uitwisseling zal geven, aan te bieden of aan te bieden voor de kerst, een verjaardag of een housewarming. De catering professionals kiezen voor deze aangepaste keukengerei, zoals het restaurant in het verfraaien van het logo van het merk. Terwijl de fans van een sportclub, bijvoorbeeld, zal coasters met daarop de afbeelding van hun team voor de derde helft te creëren.

Andere gaven van de categorie "Huis & Deco Gift Gepersonaliseerde" kunnen u interesseren:

Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.