Flesopener en flesopener gemaakt met jouw foto
Personaliseer je flessenopener met een foto. Maak uw opent originele en unieke gepersonaliseerde fles naar uw bieren te openen.
Sorteren op : Prijs - Populariteit
Nieuwe producten
10,90 €
- 5 stemmen
4 opmerkingen
7,90 €
- 6 stemmen
2 opmerkingen

Zich te ontdoen van plastic reclame flesopener die echt niet esthetisch. Kiezen voor een gepersonaliseerde flesopener met het beeld, de foto en de tekst van uw keus.

Of u nu een kleine foto cadeautje nodig heeft voor uw vader of idee van relatiegeschenk om uw jong bedrijf te bevorderen, de flesopener aanpasbare bier is het idee dat je nodig hebt! Perfect voor een klein budget en bestaan ​​in verschillende modellen, zal flesopener reclame kunt u uw logo en bedrijfsgegevens te reproduceren op een kleine ondersteuning, makkelijk mee te nemen of aan te bieden, en praktisch voor dagelijks gebruik.

Bied een foto flessenopener met aanpassing van uw keuze

Voel je vrij om uw dierbaren te raken met een persoonlijk geschenk dat je zelf hebt gemaakt van je eigen foto's, een beeld dat u een liefhebber of met een bericht dat u wilt overbrengen zijn. Onze online wizard helpt u uw originele flesopener creëren door het toevoegen van effecten als je wilt, en de tekst bijschrift toe te voegen aan uw foto door het voorbeeld!

Als u bent de manager van een bar of een restaurant, kiezen voor deze promotie-item waarmee je de flessen bier of frisdrank van uw klanten te openen tijdens de weergave van het logo van uw instelling. U kunt ook overwegen deze flesopener als relatiegeschenk voor uw klanten of tijdens een speciale gebeurtenis. Aarzel niet om contact met ons op voor het maken van een offerte op maat.

Een flesopener gepersonaliseerd voor elke gelegenheid

Voel je vrij om een ​​evenement als Vaderdag of een verjaardag met een tafel handige accessoire merken! Mannelijk verlangen, deze foto object wordt door de mensen in uw leven te behagen! Cadeau flesopener je man voor Valentijnsdag, met een souvenir foto van uw huwelijk voor bijvoorbeeld een leuke knipoog naar het feest van de liefde. Hij zal blij zijn om het te gebruiken om haar bier en andere dranken capsules te openen.

Denk verwen uw vader voor Vaderdag met een originele en unieke foto-opener. Het zal worden geraakt door uw aandacht en zal dit geschenk een accessoire dat nooit meer weggegaan maken. Onder de modellen die wij bieden, het vinden van een gemagnetiseerd bierfles opener, die aan de deur van de koelkast kan worden bevestigd, zowel voor opener en decoratief object in de keuken!

Er is ook een sleutelhanger flesopener model hartvormige voor een meer vrouwelijke cadeau voor je vrienden die graag een koud biertje te drinken thuis van het werk. Afgewerkt compliceren leven aan een gratis bier flesopener te openen, met een aansteker of zelfs met je tanden! Paperback uw gepersonaliseerde flesopener en verras je vrienden of familieleden met deze handige gepersonaliseerde gift.

Andere gaven van de categorie "Gepersonaliseerde gift Voor Het koken" kan u interesseren:

Gepersonaliseerde flesopener voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Klantenservice Van maandag tot vrijdag, van 9u tot 13u en van 14u tot 18u
+33972554532 (In Het Engels) of service.client@gravissimo.fr
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Klant beoordelingen .
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Apps voor de iPhone/iPad
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2018 Alle rechten voorbehouden.