De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Kerstversiering, kous, krans met Foto van de douane


Geniet van uw huis en uw boom te geven met een gepersonaliseerde Kerstdecoratie met ballen en slingers.
Sorteren op : Prijs - Populariteit

En als dit jaar de kerstboom was als geen ander? Vaak hebben we besloten om zijn boom te versieren met een harmonie van kleuren: rood, groen, blauw, zilver of wit ... Het past vervolgens de kleuren van de ballen en klatergoud en voila. Toch zien we meer en meer versieringen op de thema's van stripfiguren, stelt de held of de sprookjesachtige wereld ... Als u rond al deze thema's ging, als je kinderen zijn fans van een klein stripfiguur dat je niet vinden op de markt of je moe van de traditionele zilveren kerst bal bent, waarom je je eigen aangepaste ontwerp niet te maken?

Eerst beslissen over uw thema en selecteer foto's of mooie plaatjes of patronen die je leuk vindt. Kies dan uit onze kerstversiering op maat voor u, of beter, Mix en match hun ronde vorm, ster of kerstboom variëteit. Printable keramische oppervlak is mooi formaat om mooie creaties te maken. Ze zijn ook voorzien van gouden haken voor opknoping van de takken van de kerstboom elegante manier. Vertrouw op je inspiratie aan te passen deze ideeën deco het verlaten geleid door de magie van Kerstmis. Gepersonaliseerde geschenken aan te bieden voor het kerstfeest, voor een kalender verrassing van de Advent bijvoorbeeld, dat zal u toelaten om een ​​originele kerstversiering en DIY te creëren. Maak jezelf de boom decoraties zal een plezier voor het hele gezin en kunt u de traditie van Kerstmis te eren. Of u nu een kunstmatige boom of een echte kerstboom kiezen, hetzelfde plezier in het verfraaien voor een prachtige Kerst en Nieuwjaar met familie neemt u.

Ontdek onze Kerst kous gepersonaliseerd met foto en tekst, rood en wit. Maak een bos van Kerstmis gepersonaliseerd voor elk van uw kinderen en kleinkinderen. Voeg een sneeuwpop tekening of rendieren van de kerstman ze zelf hebben gecreëerd. Voor jongen of meisje, kunt u deze sokken hangen aan de kerstboom of open haard. Ze kunnen glijden in de rode sokken Groeten aan de Kerstman en plaats chocolaatjes om hem te bedanken voor zijn vele cadeau pakketten!

Kies een gepersonaliseerde ornament van Kerstmis aan uw boom portretten van uw kinderen te versieren!

Upload uw foto's in onze online wizard om uw eigen sfeer trend te creëren. Onze reproductie techniek door het impregneren van pigmenten direct in de materie zal de kleuren van uw foto's sublimeren, het uitvergroten van de contrasten en licht. U kunt, indien u dat wenst, voeg artistieke filters om nog meer effect te geven. Stel een bericht als de traditionele "Merry Christmas" in het lettertype van uw keuze en bekijk de resultaten live op uw scherm voordat de bevestiging. Geniet van volume kortingen en gratis verzending klassieke levering aan meerdere kleine kerstcadeaus bestellen.

Met deze gepersonaliseerde ornamenten van Kerstmis, zult u de meest originele dennenbomen te krijgen! Of het portret van uw kinderen, sublieme winterlandschappen of tekeningen speciaal gemaakt, zal uw huis uniek en uw imago. Een manier om nog meer memorabele dit vreugdevolle feest te maken. Zo zal de Kerstman natuurlijk vallen de cadeautjes onder de boom goed! Bovendien, vergeet niet om een ​​glas melk en snoep te schuiven om de krachten te hervatten tijdens zijn lange tocht van 25 december.

Vergeet niet om deze decoraties kerstcadeau te bieden aan uw dierbaren. Grootouders, zal de peetouders trots om de boom versieren met de creaties van uw kinderen of het portret van hun petekinderen zijn. U kunt deze decoratief object van onze andere kerstcadeau ideeën te begeleiden. Onder hen, de aangepaste sneeuw bal of de oorspronkelijke fotolijstje zijn alle originele ideeën om uw hele gezin, je moeder je zus door je grootvader te vullen!

Andere gaven van de categorie "Gepersonaliseerde kado for in de Woonkamer" kunnen u interesseren:

Decoratie Kerst Aangepast voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.