De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Coasters en onder Glas Custom met goedkope foto


Breng originaliteit om uw aperitief met onze onderstaande aangepaste glazen met een tekst of een afbeelding. Een beetje extra om uw avonden alleen te maken.
Sorteren op : Prijs - Populariteit

Breng een origineel tintje aan uw feesten, diners, indruk op uw gasten in de cocktail uur, of merk een speciale gebeurtenis met deze aangepaste bril hieronder en uw tafel te beschermen op hetzelfde moment de taken en lelijke halo's. Aan te bieden als een geschenk voor een geboorte of doop.

We kozen voor round coasters, vierkant of hartvormig, bi-materiaal voor hun kwaliteit en authenticiteit van het hout: een houten gezicht dat uw product op maat, een gezicht bedekt met een slip kurk laag zal hosten . Veel 4 komt met een houten opslagmedium.

De volgende aangepaste glas voor uw avonden en aperitieven

Kansen in overvloed om prachtige coasters creëren. Voor een klassieke versie, die plaats in uw keuken zal duren, voeg je beste foto herinneringen, portret, foto of bericht. Voor een enterprise-versie, ideaal voor de restauratie trades, denk aan uw logo, uw slogan. Voor een thematische versie pret aan uw decor of thema van uw huwelijk te coördineren (van die hartvormige voor de mooiste effect). Om een ​​feestelijke gebeurtenis te markeren, een bijeenkomst maakt het thema van uw feest met, bijvoorbeeld, een badge, een vlag ... Zo veel kleine herinneringen die uw gasten zullen genieten en te behouden na het feest al jaren.

Zodra je klaar bent het aanpassen, laat uw creativiteit en de artistieke filters beschikbaar in onze configurator voor nog meer originaliteit. Wij produceren een meer verfijnde uw compositie via onze kleur impregneren techniek in de materie voor een perfecte pasvorm in de tijd. Deze gift zal uw familie en vrienden, man of vrouw te behagen.

Bieden originele Coasters te personaliseren met een foto

Wist u dat het hout was het symbool van de vijfde verjaardag? Hier is het geesteskind van foto cadeau voor deze gelegenheid, met, waarom niet, een portret van het paar of een trouwfoto. Doe mee aan de zaken met plezier en bieden onder aangepaste lenzen om het zelf te doen voor een rek of opknoping Kerstmis aan een tafel te helderen en verras uw vrienden.

Andere gaven van de categorie "Gepersonaliseerde gift Voor Het koken" kan u interesseren:

Hieronder glas Aangepast voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.