De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Doudou aangepaste geborduurd met een baby jongen of meisje Naam


Bieden een persoonlijke deken geborduurd met de naam van de baby of het kind. Een verrassend cadeau en vol emotie.
Sorteren op : Prijs - Populariteit

Op zoek naar een verjaardagscadeau? Bieden een zoete en kleurrijke deken! Het is een tijdloos aanwezig die ook erg origineel kan zijn als u zorg om het uniek met een geborduurde naam te maken. De eigen beste vriend is bij uitstek de ideale metgezel voor alle baby's in wie hij wekt de zintuigen van aanraking of horen. Het zal ook het comfort van de grote problemen, vergemakkelijken slaap vallen of calînera bij scheiding. Hij zal toch begeleiden pasgeborenen lang en vaak houden aangezien jeugdherinnering.

Deze kleine stukjes stof, pastel kleuren of glinsterende satijn en fleece materiaal, hebben een hoge kwaliteit afwerking en zijn erg zacht. Hun sieraden gemaakt van kleine dieren Frimousses overvolle tederheid. Je zult in staat zijn om uw favoriete dier kiezen uit conventionele (hond, kat, konijn, beer), maar ook exotische (olifant, pinguïn, pony, uil of lieveheersbeestje). Elk draagt ​​een grappige kleine bijnaam die ook u verleiden in uw keuze. En driehoek, vierkant, met kleine knopen, tabs of klokken, ook hun bijzonderheid te maken.

Voor een origineel geboorte geschenk, bieden een deken geborduurd met de naam van de baby

Eenmaal geselecteerd, kunt u nog steeds origineler uw gift door het personaliseren van het met geborduurde naam van uw baby. Wij bieden een brede waaier van kleuren voor een zoon van borduurwerk in harmonie met het weefsel van pluche of gewoon om het plezier te variëren. Voel je vrij om de doopvont te veranderen door middel van onze online wizard en bekijk de resultaten live op uw scherm.

U kunt alleen bieden het pluche of geniet van uw eigen beste doos of verpakking, waaronder een arklokken bestudeerd voor een goede baby grip en een riem aangepast aan haar kleine pols. Wat u ook kiest uw gift zal worden geleverd in een mooie geschenkverpakking.

De disney eigen beste vriend is niet alleen een geboorte te bieden, genieten van zijn eerste kerst of haar eerste verjaardag om hem een ​​geschenk vol tederheid in hem dat de geneugten van het ontdekken van andere materialen, andere kleuren zullen vernieuwen maken d andere vormen. Met zijn naam erop geborduurd, zal het zeker nooit verliezen! U kunt ook een telefoonnummer toe te voegen, zodat we u kunnen contacteren in geval van een deken of gewoon misplaatst de datum van de geboorte van een kind. Bij binnenkomst naar de kleuterschool of kinderdagverblijf, zal zijn tante en zijn maîtresse verheugd te kunnen naar de mate van uw kind te identificeren.

Zij zal dit uniek cadeau te houden voor vele jaren en tot grote crises te voorkomen huilen voor het verlies, herinner hem een ​​tweede identieke gebruik te maken van gratis verzending te kopen vanaf 25 euro te kopen. Hier is een leuk cadeau voor de baby.

U bent op zoek naar een origineel cadeau geboorte? Denk na over je eigen beste vriend, de favoriete kleine metgezel voor uw kind. Kies uit ons uitgebreide assortiment van knuffels wij bieden zowel konijnen, beren, koeien, lieveheersbeestjes of pinguïns, pony's en andere originele dieren, beiden rond, vierkant of driehoekig onze knuffels zijn plat en verschillende kleuren. Denk geborduurd de naam van je baby en de geboortedatum met de kleur en het lettertype van uw keuze, en waarom niet uw telefoonnummer in het geval de deken verloren zou gaan. Er is ook een gave set bestaande uit een deken, een rammelaar en een riem aangepast aan de pols van uw baby, aangeboden in een geschenkdoos.

Een verjaardagscadeau, of een verjaardagscadeau voor uw kind zich veilig voelt met haar snoezige zachte die hem zo veel zullen volgen rond in bed dan op school of kinderdagverblijf en wie zal hem te troosten tijdens zijn grotere problemen. U kunt ook overeenkomen met de baby deken met zijn pyjama, zodat hij kreeg een kijkje ongewoon of zelfs zijn fopspeen te binden in zijn deken.

Het is een origineel idee om uw baby jongen of meisje te behagen volgens uw smaak.

Andere gaven "Kleding Gepersonaliseerde Baby" categorie voor u van belang:

Veiligheid Deken Gepersonaliseerde voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.