De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Sugar Plum Chocolade Custom gegraveerd met tekst en goedkoop beeld


Ontdek onze gepersonaliseerde gunsten gegraveerd met uw bericht en een foto. Perfect voor doop, communie of huwelijk, bieden unieke en originele snoep met amandelen of chocolade.

Vallen voor gepersonaliseerde ruit, een traditionele lekkernij en op grote schaal gebruikt in de familie festiviteiten, zoals een bruiloft, een verjaardag of doop. Met onze expertise in lasergravure sinds 2007, bieden wij een weergave kwaliteit en zeer specifiek over uw chocolade dragees of amandelen.

Onder de zeer vele kleuren beschikbaar, de keuze van de mensen die u interesseren, van blauw naar roze met geel en oranje naar het thema van uw evenement en decoratie aan te passen. stel dan uw unieke creatie door het toevoegen van uw foto's of symbool en vervolgens op de rug toe te voegen uw tekst: een voornaam, initialen, datum, ... alles is mogelijk om uw evenement nog unieker te maken.

Bieden een onvergetelijke herinnering voor uw gasten met onze tabletten gegraveerd met zorg. Ze zullen niet snel vergeten de doop van uw zoon of uw huwelijk met dit originele cadeau gegraveerd.

De beste RUMILLY-snoepjes die zijn geselecteerd op basis van hun verfijning en goede smaak, worden gepersonaliseerd door te graveren voordat ze op uw bruiloftstafel of in afhaalkistjes voor uw vrienden en familie terechtkomen tijdens de doop van uw dochter. Wat een leuk persoonlijk cadeau! Behalve de hierboven genoemde gebeurtenissen, denk ook eens aan dit originele geschenkidee om een avond met vrienden, een babydouche en een verjaardag of een geboorte te animeren en in te richten.

Maak de keuze om persoonlijke gunsten voor evenementen zoals een bruiloft of doop en verras uw gasten

De banketbakkerij model geselecteerd door ons team, chocolade of amandel is zeer vlak, en zijn grote oppervlakte staat garant voor een prachtige printkwaliteit met mooie details. echter voorzichtig om geen punt (afbeelding of tekst) te klein is om het leesbaar te houden toe te voegen.

Wij bieden porties van 100g vanaf € 9,90. Vervolgens kunt u de gewenste hoeveelheid in veelvouden van 100 g. Bijvoorbeeld, op bestelling 500g van snoep, je gewoon een bedrag dat gelijk is aan 5. Geleverd in een zakje te kiezen, kan uw bestelling in aantrekkelijke geschenkdozen, decoratieve buizen of kogels worden verscheept om te kunnen presenteren en bieden gemakkelijker.

Gepersonaliseerde ruit verdient uw aandacht, omdat het een unieke herinnering aan zowel uw vrienden en jezelf zal aanbieden. Gebruik het in een originele manier als plaats kaarten aan uw gasten te plaatsen aan de tafel! Uw bestelling wordt geleverd aan u zeer snel: binnen 7 dagen of 24 uur in Classic met de optie Chrono. Ideaal voor eventuele onvolledigheden of last minute toevoegingen (of als uw man niet weerstaan ​​aan het eten van een hele doos!).

Professionals kunnen ook worden verleid door dit bijzondere object klantgericht! Op een conventie van zaken of om Kerstmis te vieren met uw medewerkers, create custom made snoepjes met uw logo en bedrijfsnaam. Zij zullen onder de indruk van dit origineel idee en zal een souvenir van dit evenement te houden.

Denk aan deze voedingsmiddelen op te slaan op een droge plaats en uit de buurt van licht en warmte, zodat ze niet verslechteren. Supplies meer dan 12 maanden na verzending, kunt u meerdere maanden bewaren voordat ze bieden of om een ​​paar maanden te wachten alvorens te eten, als je zijn aangeboden.

Andere gaven van de categorie "Gepersonaliseerde gift Voor Het koken" kan u interesseren:

Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.