De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Plaid sjaal en geborduurde gepersonaliseerd met een naam of foto


Dek af met een sjaal of een aangepaste plaid. Borduren een naam of een foto af te drukken op om deze unieke gift maken.
Sorteren op : Prijs - Populariteit

Verjaardagen, Kerstmis of om het even welke gelegenheid te bieden zijn altijd momenten van gezelligheid en geluk te delen met familie of vrienden. Helaas kan deze periodes binnenkort worden verspild voor de persoon in wanhopige behoefte van cadeau-ideeën, als voor degene die een cadeau dat hem mishagen ontvangt of zij van mening zijn nutteloos! Nu, geen behoefte te lopen over het meisje en alle winkels vliegen naar het perfecte cadeau te vinden: je kunt natuurlijk de controle van de gepersonaliseerde geschenk dat je nodig hebt, tegen lage prijzen!

Wat bieden wij? Net zal dit de truc te doen. Geven aan degenen die dierbaar zijn dat je een sjaal of een aangepaste plaid, ingericht naar uw wens! Of u nu een idee voor je kinderen, je ouders of vrienden nodig hebt, zal geborduurd kledingstuk gewoon perfect voor je. Plaid geborduurd, gewaardeerd door alle voor zijn zachtheid en functionaliteit, biedt de mogelijkheid om het bericht of de naam die u wilt, maar ook tot het schrijven lettertype en de kleur van het borduurwerk kiezen.

Kies een aangepaste geborduurde geruite sjaal of om een ​​origineel kerstcadeau te bieden voor uw dierbaren

Voor een meer persoonlijk item, selecteert u Aangepast sjaal ecru, zodat u zowel een bericht en een foto van uw keus voor de persoon die je liefde te drukken.

Waarom kiezen voor een geborduurd cadeau? Simpelweg omdat het is voor u de beste manier om op te vallen tussen de veelheid van ideeën die men heeft tot nu toe. Door het aanbieden van gepersonaliseerde kleding, zal de persoon weet dat je niet gewoon het eerste boek in de boekhandel, waar je viel, of de eerste videogame te zien op het display: u te bieden hem een ​​geschenk met zijn naam of een speciaal geschreven boodschap voor hem. Dus aarzel niet een seconde en bestel een sjaal of een aangepaste plaid, die niet alleen het verschil zal maken, maar zal ook genieten van op elke gelegenheid.

Andere gaven van de categorie "Kleding maat" kunnen u interesseren:

Sjaal en Plaid op Maat voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.