De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Gepersonaliseerde accessoire voor de ingang van het huis & appartement


Een huis ingang is altijd in het decor verwaarloosd, heeft u dit origineel stuk met persoonlijke accessoires.

We vergeten vaak naar de ingang te versieren naar zijn appartement of zijn huis, maar dit is het eerste stuk dat we ontdekken over het invoeren van ... Op Gravissimo selecteerden we aangepaste accessoires voor de ingang van uw huis, om het te warm en uitnodigend te maken. Aan te bieden als een geschenk voor een verjaardag of een inwijdingsfeest!

Mats "Just Married" of "Welkom" je moe? Maak je eigen tapijt met de afbeelding of bericht van uw keuze en zijn blij met uw gasten in de verrassend. Zachte, non-slip rubberen oppervlak Vilt behouden al het vuil naar je eigen regels te houden.

U staat op het punt om uit te gaan en zoals elke keer dat u uw sleutels ophalen overal? Deze wandsteun hout om altijd op te hangen en hebben ze binnen handbereik is voor u! Personaliseer het als u dit wenst, afgestemd op uw decoratie, met een landschap foto, een portret, een grappig bericht of de namen van elk lid van de familie ...

Pas de ingang van uw huis

Voeg een dosis fantasie in uw zalen met platen van glasvezel deuren naar een bericht, een naam of een foto aan te passen. En het behoud van uw intimiteit met deze hotel vastklampt manier deuren om niet te worden gestoord. Hier is een tiener voor een geschenk dat of gelukkig zal maken!

Eenmaal gedownload uw foto, kunt u deze nog meer originaliteit te maken met artistieke filters gevonden in onze tovenaar of wijzig het lettertype van de tekst. Van onze kant door middel van onze sublimatie techniek die kleur doordringt in de materie, zullen wij getrouw weer je creatie met een uitzonderlijke weergave van kleuren en contrasten.

Kleine ideeën grappige en goedkoop cadeaus voor een housewarming, Kerstmis of enkel voor interieur fans op zoek naar op maat gemaakte accessoires voor input aan zichzelf.

Andere gaven van de categorie "Huis & Deco Gift Gepersonaliseerde" kunnen u interesseren:

Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.