De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Geval Universele Tablet met uw foto


Bied een geval voor uw tablet 7, 8, 9 of 10 inch gepersonaliseerd met uw foto. Onze cases passen bij uw planken met verstelbare sluiting.
Sorteren op : Prijs - Populariteit

U bent de trotse eigenaar van een touchpad of graphics? Dan is het tijd om een ​​eigen zaak te bieden voor tablet! Wij bieden verschillende modellen genaamd "universeel", dat wil zeggen dat ze passen op alle modellen afhankelijk van de schermgrootte (7, 8 of 10 inch).

Als u nog niet gevonden je geluk bij onze cases voor iPad, iPad Mini, Galaxy Tab en Galaxy Note 8, bent u aan het juiste adres. Dankzij een universele geval kunt u uw gepersonaliseerde gift te creëren zonder het risico van verkeerde model. Je hoeft alleen de grootte van het scherm weet (in inches) en dan maak uw keuze van aangepaste geval voor tablet.

Met een snelle online creatie tool en eenvoudig te gebruiken, kunt u veel plezier creëren van een unieke en op maat aan uw imago hebben. Voeg een of meer persoonlijke foto op de cover van deze gepersonaliseerde bescherming. Compleet met een naam, een grappig bericht of een datum en geniet van de resultaten. Het zal meer doen om een ​​paar dagen wachten om je high-tech geschenk te ontvangen (of uren als u kiest voor levering Chrono!).

Bescherm uw tablet met een universele persoonlijke hoes in 7, 8 of 10 inch

Erg handig met hun haken geregeld elastiek aan de 4 hoeken, deze producten passen perfect om je tablet ongeacht het model en merk. Dit kwaliteitsproduct met zijn faux lederen afwerking en stoffen bekleding zorgt voor een zeer goede stabiliteit in de tijd en effectieve bescherming van uw nieuwe high-tech juweel.

Cadeau aan gepersonaliseerde gift aan een kind of een volwassene, een man of een vrouw en hen in staat stellen om effectief te beschermen hun nieuwe iPad of Galaxy Tab. Of het nu om te feliciteren uw tiener een academisch succes, naar uw lieveling (e) te behagen voor Valentijnsdag of enkel te danken van een vriend die je een dienst heeft gedaan, hier heb je de perfecte idee te vinden gewoon geschenk dat is zeker eens!

En als je van plan bent om de tablet snel veranderen, maak je geen zorgen, zal uw geval perfect passen bij de nieuwe met zijn universele bevestigingssysteem!

Andere gaven van de categorie "Gepersonaliseerde Kado High-Tech" kunnen u interesseren:

Universele Etui voor de Tablet Aangepaste voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.