De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Whiskey Kolf alcohol of aangepaste gegraveerd met foto en tekst


Een gepersonaliseerde plaat is een uniek object met de toevoeging van afbeeldingen afbeeldingen. Dit is een klasse object en gaat overal.
Sorteren op : Prijs - Populariteit

Met een aangepaste plaat, zal kampeerders, vissers en jagers graag hun koffie weer op te rakelen met een klein scheutje alcohol om hun dag in de buitenlucht te verwarmen. Uw bruidsjonkers zullen worden beïnvloed kunnen jullie vriendschap getuigenis gegraveerd op deze mooie gepersonaliseerde gift te houden.

Elegant en discreet, onze modellen of Sareva Zippo geborsteld staal zijn prachtig gemaakt. Capaciteit van 90 ml, 120 ml of 180 ml, ze passen in je zak en volg je overal. Hun cap is verbonden met de fles om niet te verliezen en je zult in onze winkel trechters te vinden, staal, heel gemakkelijk te vullen.

Een gepersonaliseerde plaat voor een prachtige origineel cadeau

U kunt uw bord aanpassen met alcohol als je wilt, met een foto, een bericht, een naam en een datum of een offerte voor bijvoorbeeld. Wij bieden verschillende fonts in onze online wizard kunt u nog meer stijl en originaliteit te brengen.

Uw personalisatie zal gebeuren door laser of mechanische etsen per model. Burning zorgt voor een nauwkeurige afwerking en detail, aandacht voor de contrasten en hellingen met een kleine spiegel van de mooiste effect.

Een enkele plaat gegraveerd met een foto of bericht

Een idee dat degene die het ontvangt zal raken. Een zeer betaalbare prijs voor een gepersonaliseerde plaat van hoge kwaliteit en dat zal je overal volgen. Hier is een goedkoop product aan te bieden aan een man op zijn verjaardag, Vaderdag of Kerstmis.

Alcoholmisbruik is gevaarlijk voor de gezondheid.

Andere gaven van de categorie "Lichter Aangepaste & Accessories" kunnen u interesseren:

Flens Maat voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.