De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

High-Tech persoonlijk cadeau idee gedrukte of goedkoop gegraveerd


Voor high-tech producten die opvallen, pas hen door het toevoegen van foto's en tekst om hen absoluut uniek te maken.

High-tech geschenken zijn de perfecte media voor uw aanpassingen, hetzij om uw dagen op te helderen op het kantoor met USB-sticks, muismatten, pc's dekt of om zelf in de buurt van uw favoriete foto's op te allen tijde romp van uw smartphone, bijvoorbeeld. Geef een foto cadeau aan uw dierbaren te behagen!

Als je een telefoon van een van de bekende merken iPhone, Blackberry, Samsung, HTC, Nexus (...) of als u liever de muziek of het lezen van ons assortiment beschermende schelpen voor de Kindle, iPod, iPad, Galaxy, Xperia of iPhone (...) voor u gemaakt.

Onze producten zijn specifiek ontworpen om de specificaties van elk model telefoons en tablets voldoen zonder enig ongemak in gebruik, elke sleuf overeenkomt met de locatie van de schakelaars en andere functies. Verschillende kleuren, zijn deze schelpen gemaakt van extra sterk plastic voor optimale bescherming en worden geknipt in een handomdraai. Uw verpersoonlijking worden gereproduceerd op de achterkant van het plastic product of aluminium afhankelijk van het model.

Ideeën voor High-tech accessoires aan te passen voor een perfecte cadeaus

Ook de bescherming van uw laptop met onze covers in stof en neopreen schuim dat schokken te dempen en kleine krassen in uw dagelijkse woon-werkverkeer. Compatibel met pc november 12, 15 en 17 inch notebook een aantal, deze producten zijn een uitstekende ondersteuning voor uw favoriete foto's. De must? Coördineren van uw PC cover met je muis pad!

Je hebt een geek in huis? Een geek familie? Geef ze elk een USB-stick, aluminium of hout, gepersonaliseerd met hun naam of zelfs een kleine tekst, een manier om te differentiëren in een knipoog welke foto's, muziek, films bevat ...

Afhankelijk van het product dat u kiest, zullen wij ons beste techniek aan te passen aan uw beeld te reproduceren of tekst zo getrouw, met respect voor de kleuren en contrasten. aluminium oppervlakken laser worden gegraveerd, zijn kunststof exemplaren geïmpregneerd in het materiaal kleuren met onze sublimatie techniek.

High tech ideale cadeaus voor ondernemers die ze gebruiken als marketing materialen voor hun reclame of als relatiegeschenk in dankbaarheid en loyaliteit.

Een aanbod samen met zijn nieuwe smartphone of tablet om effectief te beschermen of om een ​​kerstcadeau of verjaardag nuttig en trendy op een begroting te maken.

Andere gaven van de categorie "Gepersonaliseerd gift" kunnen u interesseren:

Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.