De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Wall Clock en Clock Custom bedrukt met uw foto


Biedt een originele cadeeau door middel van gepersonaliseerde klok met een persoonlijke foto en een bericht. Een uniek cadeau voor een decoratie aan uw imago.
Sorteren op : Prijs - Populariteit

Met gepersonaliseerde klok, je nooit kijken naar het moment te gaan op dezelfde manier! Aan te bieden als een geschenk voor een doopsel of een geboorte bijvoorbeeld! Om een ​​nieuwe look aan uw interieur te geven, kies het model van uw keuze en voeg uw mooiste foto! Of het nu voor uw woonkamer of keuken, zal het effect worden gegarandeerd met uw gasten en uw gezin zal genieten van elke dag deze gepersonaliseerde decoratief object, origineel ontwerp!

Een gepersonaliseerde klok met de foto van uw vakantie

U kunt kiezen uit maten en vormen: rond, vierkant of rechthoekig, met of zonder zichtbare markering van het uur. Vervolgens geven originaliteit aan de klassieke wandklokken met unieke personalisatie en ontwerp je je voorstellen rond een foto, een foto, een logo of een bericht. Je moet je decoratief object zelf te maken als je wilt en geef het effecten die u wilt via onze online wizard te achterhalen.

De overdracht van het beeld wordt uitgevoerd door de kleur sublimatietechniek. De inkt wordt geïmpregneerd in het hout voor een garantie voor prestaties in de tijd en het respect voor de originele kleuren.

Versier je huis met een originele klok en design

Het blijft alleen een plaats van keuze heeft gevonden, opgehangen aan een muur of op meubels met behulp van de glasvezel media die bij sommige modellen. Een gepersonaliseerde klok is een grote en goedkope cadeau voor kerst foto, een housewarming of gewoon een idee om uw huis makeover. U kunt deze gift ook aan te bieden aan een man of een vrouw of een kind naar zijn kamer te versieren. Het is misschien leuk om met haar superheld of zijn favoriete sport te zijn!

Andere gaven van de categorie "Gepersonaliseerde kado for in de Woonkamer" kunnen u interesseren:

Klok Aangepast voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.