De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Cover PC, laptop of Aangepast Macbook met uw foto


Pas uw pc cover met een foto en een bericht - een unieke gepersonaliseerde gift voor uw computer!
Sorteren op : Prijs - Populariteit

Alle eigenaren van laptops zal u vertellen, de cover Custom PC is een onmisbaar accessoire voor PC schuilplaats kleine dagelijkse invloed op uw high-tech apparatuur. Maar wist u de trend en originele kant van deze covers weten?

De laptop tas kunt u draagt ​​uw MacBook Pro of laptop 15 inch en zorg ervoor niet te beschadigen. Gemakkelijk in uw koffer, rugzak of rugzak band in je portemonnee, gepersonaliseerde notebook sleeve PC is de beste bescherming die u kunt vinden omdat het uniek en uw imago zal zijn!

Maak een originele en leuke aanpasbare cover met een foto

U zich onderscheiden van je vrienden of collega's is een zeer eenvoudig ding met een klantgericht geval u hebt aangepast met een foto, illustratie, tekst, of waarom niet uw bedrijfslogo. Met onze online tovenaar, heb je de vrijheid om de voor- en / of rug aan te passen, bij voorkeur in het landschap en spelen met de voorgestelde artistieke combinaties.

Onze sublimatie reproductietechniek kleuren garanderen een perfect gedrag in tijd en respect voor de originele kleuren van uw foto's. Voor persoonlijk of professioneel gebruik, pas je pc-tas aan met de afbeelding van je keuze. Of u nu een wirwar van composities of een fotomontage wilt maken, onze personalisatietool begeleidt u van begin tot eind. Bekijk de weergave voordat u uw bestelling bevestigt. Profiteer van onze snelle bezorgmethode onder de 3 dagen of 24 uur. De ideale oplossing voor persoonlijke geschenken die op het laatste moment kunnen worden gemaakt voor terug naar school of Kerstmis.

Aanbod op maat te dekken op de voorzijde en terug met uw persoonlijkheid

U vindt in onze winkel slipcovers passen notebooks van 11 tot 17 inch en een aantal notebook en ultrabook. Stof zacht en dik neopreen en schuim beschermkap zal de schokken op te vangen en krassen in uw dagelijkse woon-werkverkeer.

Voor een originele en unieke foto gift, kies uw foto album, dat zal bevallen zeker en voor een budget met prachtig pc aangepaste hoes. Aan te bieden als een verjaardag of voor Kerstmis, aangepaste laptoptas verrassing verrassing een vrouw of een man in je leven!

Wij bieden ook bescherming of aangepaste shell gevallen voor touch tablet, waaronder een tablet hoes 10 inch en 12 inch. Bescherm als het al uw favoriete high-tech apparaten moeten zijn met ons aanbod van beschermende schelp, shell iPad, computer tas en laptop tas en tablet pc. Of u eigenaar van een MacBook Air, een laptop 13 inch of 17 inch, kies de grootte die u nodig hebt door het controleren van de metingen van uw PC en begin uw aanpassing gemakkelijk.

Andere gaven van de categorie "Gepersonaliseerde Kado High-Tech" kunnen u interesseren:

Dekking van PC op Maat voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.