De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Case Mate Huawei Honor, P8 P9 gemaakt met jouw foto


Pas je shell met foto voor uw Huawei telefoon. Afdrukken van hoge kwaliteit foto's voor een unieke en originele romp.
Sorteren op : Prijs - Populariteit

Jij bezit een Huawei smartphone en je wilt het goed worden beschermd omdat je echt wilt het zo veel! Voel je vrij om uw beschermende schelp uit ons assortiment van op maat gemaakte schelpen te kiezen.

Veel modellen zijn beschikbaar voor telefoons en smartphones Huawei P8, P8 lite, mate 8, 6 Honor, Honor 6 Plus, ...

Pas je shell met uw manier en uw wensen. Als u uw laptop een echte high-tech accessoire die naam waardig en uniek te maken, kunt u het aanpassen aan uw smaak met foto's, afbeeldingen, logo's of tekst van uw keus. Onze online wizard helpt u bij het maken van uw Huawei aangepaste shell. Als je je voorstellen dat de beste smartphone uitgerust met de ideale bescherming voor uw imago! Een mooie foto met een grappig bericht en voila, dan kunt u ook effecten toevoegen aan deze foto om het uniek te maken! gemakkelijk en snel een foto-object naar je telefoon via onze online tool.

Een aangepaste shell Huawei aan te bieden voor elke gelegenheid

Onze producten zijn hard plastic, extra sterke, die uw telefoon beschermt in de beste omstandigheden. We weten allemaal dat onze telefoons worden blootgesteld aan allerlei ongemakken zoals vallen, krassen, dat is echt onaangenaam. Dus dit is de reden waarom bieden wij beschermkappen speciaal ontworpen voor het merk Huawei. Alle belangrijke functies van uw mobiele telefoon zal beschikbaar zijn met deze zaken die perfect passen bij de rondingen van uw smartphone. Ook de bescherming van foto's sensor apparaten, zodat u de kwaliteit van uw foto's kunt optimaliseren.

U moet uw zoon laatst Huawei P8 toe te rusten voor zijn verjaardag en je bang voor de afgrond. Ga je gang, geef het een aangepaste shell Huawei met de foto van zijn favoriete voetballer, bijvoorbeeld dat uw smartphone te beschermen tegen de gevaren van alledag, de aandacht die uw kind zal beïnvloeden!

Het is Vaderdag, en je vader niet echt zorgen voor haar telefoon dus om wat schade te voorkomen, maken het plezier met een Huawei Honor foto shell 6 aangepast met een van zijn favoriete foto's samen met een aardige "De gelukkige Papa van de Verjaardag"! Hij zal blij zijn gebaar en ten minste u zal worden gerustgesteld haar nieuwste telefoon! Hier is een persoonlijk geschenk idee dat plezier zal hebben, terwijl handig, alles voor een zeer klein budget.

Andere gaven van de categorie "Romp Aangepaste Telefoon & Tablet" die je kunnen interesseren:

Huawei aangepaste shell voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.