De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Hull en aangepaste iPad geval met foto van uw keuze


Niets meer geek dan het aanbieden van een schelp, een zaak of een aanpasbare ipad met een beeld van een familie-evenement of een geheugenkaart van uw dierbaren.
Sorteren op : Prijs - Populariteit

Onderscheiden van anderen met een unieke en originele iPad is nog nooit zo makkelijk geweest! Laat je leiden door onze tovenaar en pas uw eigen iPad of holster uw bericht, of uw beste foto kleur. Dus geef het uiterlijk van je verlangens, girly, elegant, klassiek of trendy naar uw tablet en verbaas je vrienden! Aan te bieden als huwelijksgeschenk bijvoorbeeld!

Een shell voor extra sterke en unieke iPad met uw foto

Onder de kwaliteit van de schelpen die we hebben geselecteerd voor jou, je extra sterke plastic producten met zwarte randen, wit of roze, maar de Deluxe-serie, speciaal ontworpen voor tablets, waarvan de achterzijde bestaat uit een vondst verwijderbare aluminium plaat waarop wordt uitgevoerd maatwerk mogelijk maakt om te veranderen zo vaak als je wilt zonder dat de romp. Onze beschermende gevallen zijn bedekt met kunstleer blauw, zwart of rood. Het interieur afwerking in de textiel zachte en stiksels is netjes en heeft alle slots om uw iPad stevig op zijn plaats houden.

Bieden een persoonlijke iPad shell met beeld en tekst

Uw tabletten worden beschermd, terwijl je tegen stoten en krassen te gaan met deze perfect geschikt voor de iPad bescherming. Ze zijn eenvoudig te installeren met inachtneming van de plaats van aansluitingen en stopcontacten zonder enig ongemak voor manipulatie.

Trakteer uzelf op de iPad dat niemand die eruit ziet als je, uniek en origineel tegen een zeer betaalbare prijs. Een geschenk voor de man om geek wakker u met een aangepast iPad geval!

Andere gaven van de categorie "Romp Aangepaste Telefoon & Tablet" die je kunnen interesseren:

Romp iPad maat voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.