De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Hull en lucht iPad 2 case gemaakt met jouw foto


Personaliseer uw ipad 2 lucht met een foto. Geef een uniek cadeau en originele aanpasbare direct online op de winkel.
Sorteren op : Prijs - Populariteit

Ontdek ons ​​gamma van de gevallen en aangepaste gevallen voor iPad Air 2! Gespecialiseerd in de creatie van foto-objecten te meten, Gravissimo biedt zijn expertise voor het creëren van een aangepaste shell voor iPad Air 2.

Met gemakkelijke creatie tool te gebruiken, kun je je voorstellen in een paar minuten de nieuwe shell of geval voor uw nieuwe iPad Air 2. Plaats een familiefoto, een foto van uw kinderen of uw bedrijfslogo en voeg de tekst van uw keus. Een naam, een datum of zelfs een verklaring van liefde, zal de enige beperking om uw creatie uw verbeelding. Personalisatie is gratis en je zal dezelfde prijs die u één foto of meerdere toe te betalen!

Zodra uw maatwerk voltooid is, hoeft u alleen maar een paar dagen te bestellen en te wachten voordat u uw mooie gepersonaliseerde geschenk ontvangt! We bieden ook zeer snelle leveringsmethoden, in geval van nood!

Maak een aangepaste geval voor uw iPad Air 2

Je laat (bijna) nooit uw Apple-tablet en we begrijpen u! IPad is een essentiële object en erg handig in het dagelijks leven geworden. Wordt het heel belangrijk om te verwennen en er alles aan doen wat nodig is om effectief te kunnen beschermen, terwijl waardoor het aangenaam om te gebruiken. Dat is de reden waarom wij de kwaliteit producten zijn geselecteerd, met verschillende afwerkingen.

Ontdek extra sterke plastic schelpen die zal worden bevestigd aan de achterkant van uw iPad Air 2. De opname wordt afgedrukt in hoge kwaliteit op een dunne plaat van aluminium. Het merk zal ongelooflijke kleurweergave bieden voor gesublimeerde foto's en een unieke gepersonaliseerde gift!

Als u een "totaal" bescherming van de tablet wilt, kijk naar de kant van onze gevallen van textiel en leer-achtig. De voorkant van de omslag wordt bedrukt met je creatie. Deze kwaliteit geval kunt u ook uw iPad verticaal te plaatsen om een ​​film of foto's veilig te kijken.

Bieden een origineel persoonlijk cadeau met een afbeelding hoes voor de iPad Air 2

Of het nu voor verjaardag of voor je moeder op Moederdag, zal ze altijd blij om een ​​nieuwe aangepaste shell om uw iPad te beschermen ontvangen. Ook al zaten we uit het zicht, zal ze met haar kinderen en kleinkinderen de hele dag door.

Aangepaste dekking zal ook een beroep op de jongere, als je kleine broer die 20 jaar of tiener die net is binnengekomen middelbare school zal vieren. Een mooie foto cadeau om Kerstmis te vieren of terug naar school!

En als je opa onlangs een gloednieuwe iPad Air heeft verworven, snel kiezen voor dit cadeau idee om de 70 jaar of de volgende grootvaders feest te vieren! Je begreep een aardige aangepaste shell voor iPad Air 2 zal uw hele gezin te behagen.

Andere gaven van de categorie "Romp Aangepaste Telefoon & Tablet" die je kunnen interesseren:

Shell iPad Air 2 aangepaste voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.