De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Hull en gepersonaliseerde iPad Mini geval met uw foto


Gepersonaliseerde mini iPad case is een perfect cadeau voor apple liefhebbers. Zorg voor een deksel of een aanpasbare met foto van mensen die je liefhebt.
Sorteren op : Prijs - Populariteit

Stel uw bericht, kies uw favoriete foto toe en pas uw eigen mini iPad en uw beschermende case voor uw iPad mini een unieke en originele look te geven, de jouwe. Hier is een geschenk idee voor de vrouw, zal ze blij zijn om elke dag genieten van een foto van zijn kinderen!

Wilt u uw favoriete foto's te genieten vaker? Niets eenvoudiger! Kies simpelweg je beste imago en pas je shell of tablet tot geval op basis van uw wensen. Voor de pro, geef uw bedrijf die aangepaste accessoire door het toevoegen van uw logo, een manier om uw bedrijf te bevorderen goedkoper elke keer dat u trek uw iPad Mini netvlies en zo een indruk te maken.

Maak uw gepersonaliseerde iPad mini shell met uw foto

Onze rompen zijn gemaakt van extra sterk kunststof met zwarte randen, wit of roze en uw tablet tegen dagelijkse schade, stoten en krassen effectief te beschermen. Perfect aangepast aan de specificaties van de iPad mini, worden deze beveiligingen snel in te voeren, de sleuven corresponderen met de locaties van de connectoren en hoofdtelefoonaansluiting en de camera zonder enige belemmering.

Biedt een unieke en originele iPad mini shell dat zal altijd leuk

Deluxe serie is voorzien van een aluminium achterwand, het aanpassen van deze verwisselbare plaat maakt het mogelijk om regelmatig te veranderen zonder dat de romp. Onze beschermende gevallen kunstleer, in een waaier van kleuren van blauw naar rood. De inkepingen in extra stevige platisque perfect onderhouden van uw netvlies iPad mini getroffen om het risico van vallen op de weg te minimaliseren.

Een idee van de zeer stijlvol en niet duur voor eigenaren van iPad mini, zowel nuttig en origineel. Een aangepaste iPad mini shell is de must-have accessoire of aanbieding geek in uw leven!

Andere gaven van de categorie "Romp Aangepaste Telefoon & Tablet" die je kunnen interesseren:

Romp iPad Mini maat voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.