De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Hull, gepersonaliseerde iPad Mini 4 case bedrukt met uw foto


Personaliseer uw iPad mini 4. Zorg voor een deksel of een klantgericht geval voor iPad met uw foto.
Sorteren op : Prijs - Populariteit

Ontdek een praktische en unieke origineel cadeau met aangepaste shell iPad Mini 4. U hebt besloten om een ​​feest van origineel cadeau moeders te bieden aan je moeder en je weet dat ze is actief op zoek naar een beschermhoes voor de nieuwe iPad Mini 4. N 'aarzelt meer, bieden een aangepaste shell of iPad Photo case Mini 4, ze zullen blij zijn om de touchpad Apple te beschermen door middel van deze shell die u hebt gemaakt met hem een ​​gezin foto te zijn!

Voor deze Valentijnsdag in de annalen blijft, kunt u overwegen het aanbieden van uw geliefde of vrouw een beschermende accessoire voor de iPad Mini 4 met een foto van uw paar, bijvoorbeeld, en de datum van uw vergadering. Ze zal blij zijn dat je dacht dat het uit, en het zal deze gewoonte beschermhoes perfect compatibel met zijn model mini iPad 4 te installeren zijn nieuwe iPad Mini 4.

Kies een aangepaste shell iPad Mini 4 naar uw tablet te beschermen

Een beschermhoes is een belangrijk accessoire, ze zal uw Apple-tablet buit te voorkomen. Het kan heel goed schade lijden tijdens het transport, bijvoorbeeld, of wanneer uw kinderen u lenen. Krassen, stoten, druppels, zijn nadelen willen we voorkomen. Dit is mogelijk dankzij de verschillende gevallen en iPad hoesjes wij aanbieden.

Voor meer voorzichtig, er zijn roterende geval 360 ° waardoor zwart om volledig te beschermen uw high-tech apparaat, zowel het netvlies van uw iPad scherm achter de rug. En zijn roterende afwerking zal u toelaten om de iPad Mini in verticale positie voor het bekijken van films of foto's, maar ook surfen op het internet meer comfortabel. Op dit model, zal uw foto afgedrukt op de voorflap van de cameratas.

Nu dat je het model dat het beste past bij uw tablet hebt besloten, overweeg dan pas deze high-tech accessoire met een souvenir foto die dicht bij het hart, beeld, logo of bericht dat u wilt overbrengen. Onze online design tool helpt u bij het maken van uw eigen shell iPad Mini 4.

Andere gaven van de categorie "Romp Aangepaste Telefoon & Tablet" die je kunnen interesseren:

4 van de Douane iPad Mini Case voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.