De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Dekken en iPad shell Custom bedrukt met Pro Photo


Deze pro douane iPad gevallen met foto's zijn een uniek geschenk. Geef een aangepaste shell fan van apple.
Sorteren op : Prijs - Populariteit

U bent de trotse ontvanger van een pro iPad en je niet wilt om het te bederven? Dan pas en je tablet te beschermen door middel van onze foto's rompen speciaal ontworpen voor de nieuwe iPad Pro van Apple. Wij bieden ook een Pro iPad hoes met klep, perfect ook voor het scherm van uw Apple touchpad te beschermen.

Ontdek een gepersonaliseerde Pro iPad shell, harde kunststoffen en extra sterk, die zal helpen om alle kleine stoten en krassen op uw tablet te vermijden omdat je veel om je iPad te houden en we begrijpen u! Voordat u uw eigen foto shell of iPad cover, kies het model en de kleur die u wilt!

Afhankelijk van de persoon aan wie u dit foto-object en de gelegenheid aanbiedt, kiest u de foto, afbeelding of tekst van uw keuze. Onze online assistent helpt u bij het maken van uw gepersonaliseerde tabletbehuizing. Nadat je maatwerk is voltooid, hoef je alleen maar een paar dagen te bestellen en te wachten voordat je je mooie persoonlijke cadeau ontvangt met je foto's! We bieden ook zeer snelle leveringsmethoden, in geval van nood!

Een aangepaste iPad Pro shell om uw werkinstrument te beschermen

Het is de verjaardag van je dochter en ze is een fan van de meest recente Amerikaanse serie die net uit? bieden hem dan een aangepaste shell iPad Pro met een foto van zijn favoriete acteurs. Een foto geschenk dat niet zal laten ongevoelig! Voor Kerstmis, neem genoegen in het aanbieden van deze beschermende omhulsel om uw broer door met de beste foto's van zijn kinderen. Gepersonaliseerde cadeaus kunt u een aangepaste en unieke object, dat uw gezin zal van invloed te creëren, dus ga naar buiten en beginnen met het maken van uw douane iPad dekking.

De iPad Pro, verkrijgbaar in 12,9-inch of 9,7-inch, is de nieuwe Apple touchscreen tablet ontworpen voor professionals. Met zijn pen, vervangt de beste laptops door middel van een kwaliteit van het scherm en een goede doorstroming van het gebruik waterdicht. Onze beschermende gevallen aan te passen zal daarom een ​​leuk idee voor relatiegeschenk zijn. Rust uw zaken met deze promotie-item dat is de aangepaste iPad geval met het logo van uw bedrijf en combineer het met het aangename!

Deze beschermende cases die uw toestel en koptelefoon past. Inkepingen overeen met al uw verbindingen! Een idee van de zeer stijlvol en niet duur voor eigenaren van iPad Pro 12.9-inch of 9,7-inch, zowel nuttig en origineel. Een aangepaste iPad case is de must-have accessoire of een aanbod aan houders van deze tablet model. Wij bieden ook een aanpasbare shell of iPad dekking voor alle Apple tablets markt: iPad Mini, iPad 2, iPad 3, iPad 4 en natuurlijk de iPad Air en iPad Air 2! En om uw tablet af te stemmen op uw Apple-smartphone kiezen ook een aangepaste iPhone case (alle modellen zijn beschikbaar).

Wij bieden drie modi van de levering voor uw aangepaste omslag: de eerste klassieker waar u zal worden geleverd in 7 werkdagen, de tweede express binnen drie werkdagen en voor de ongeduldigen Chrono om u de volgende dag geleverd als je door te brengen uw bestelling voor de middag. Wacht niet langer en maak uw gave orde foto's! Ontdek onze vele cadeau-ideeën waarvan de foto canvas, gepersonaliseerde muismat, magische mok foto of op maat kussen voor een uniek decor.

Andere gaven van de categorie "Romp Aangepaste Telefoon & Tablet" die je kunnen interesseren:

Custom Pro voor de iPad voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.