De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

IPhone Case op maat bedrukt met uw hoge kwaliteit foto


Maak een aangepaste shell iPhone geval met uw foto. Beschikbaar voor de iPhone 4 / 4s 5 / 5s, 6 en 7.

de iphone case aangepaste : De meest populaire

Aanhanger van het merk Apple, zul je nooit een deel met je iPhone! Om te beschermen, terwijl het verstrekken van een unieke look, maakte de keuze van een aangepaste shell iPhone. Wij bieden een ruime keuze aan modellen: hard plastic extra sterke, flexibele siliconen kleppendeksel of flap flip. Met onze selectie, weet je zeker dat het product dat zal voldoen aan de behoeften en een doeltreffende bescherming van uw telefoon tegen vallen, krassen en stoten van het dagelijks leven te vinden.

IPhone 4 tot 6 Plus, de nieuwste Apple-smartphone hebben hun speciaal covers en cases, waardoor de toegang tot alle functies. Voor 4 en 4S modellen, vinden identieke producten met meer dan 20 producten met verschillende kleuren en afwerking. 5 en 5S modellen hebben ook een speciale pagina waar u een model te kiezen met een thema als voor Moederdag "Ik hou van je mama"

Als u de trotse eigenaar van een iPhone-5C, zult u in staat om het uiterlijk van je telefoon met een zaak of een kleurrijke shell om met uw foto en een naam of een datum aan te passen. En door middel van deze, zal het uniek en herkenbaar tussen alle andere smartphones van Apple te worden.

Trakteer uzelf op een aangepaste shell te beschermen en versier je iPhone

De nieuwste iPhone-modellen hebben ook hun beveiligingen! Om 6 en 6 Plus, kleur siliconen omhulsel of een kwaliteit leren case voor u klaar om uw nieuwe smartphone te beschermen

Hier is een geschenk idee voor de aanstaande verjaardag van een vriend of je man hem een ​​gepersonaliseerde iPhone case! Een goedkope geschenk dat zijn effect zal maken en hij kan elke dag te houden met hem. Met onze online design tool, voeg een of meerdere persoonlijke foto, tekening van een kind of een verklaring van liefde en stel zelf je creatie gemakkelijk en snel. Visualiseer het resultaat direct vóór de bevestiging van uw bestelling.

aanpassen specialist sinds 2007 Gravissimo stelt zijn expertise tot uw dienst om u producten en de kwaliteit van maatwerk met een mooie kleurweergave, trouw aan uw originele foto te bieden. Snel worden geleverd met onze verschillende levering modi aan te passen aan uw behoeften en uw budget. Voor een persoonlijke last-minute cadeau, overweeg deze praktijk alledaags voorwerp en nuttig voor alle bezitters van een telefoon (net zo goed zeggen iedereen!).

Andere gaven van de categorie "Romp Aangepaste Telefoon & Tablet" die je kunnen interesseren:

Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.