De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

IPhone 4 / 4S Aangepaste bedrukt met een goedkope foto


Maak je iPhone 4 / 4S custom onbegrensde, voeg een bericht of zelfs uw eigen foto's een uniek souvenir te houden.
Sorteren op : Prijs - Populariteit

Verleng het plezier van het bezit van een iPhone 4 of 4S smartphone van Apple zo lang mogelijk door het voorzichtig te beschermen tegen dagelijkse schade en geef het een stijl allemaal met een iPhone 4 / 4S aangepaste shell. Voor meisje, jongen, tiener of volwassene, kunt u een model dat beantwoordt aan ieders smaak te vinden!

Wij bieden een breed scala van iPhone hoes-modellen en design gevallen, verschillende kleuren (oranje, groen, roze, blauw ...), traditionele, klep, silicone, of meer geavanceerd als de Deluxe-versie haalt zijn originaliteit van zijn aluminium achterkant en afneembare waarop u uw creatie te bellen zodat u uw blik zonder dat bescherming wijzigen. Een klantgerichte gift idee voor elke gelegenheid! Denk er eens over voor de verjaardag van je broer, Moederdag of voor een klein kerstcadeau goedkoop voor je oma!

Bied een shell iPhone 4 / 4S gepersonaliseerd, uniek en origineel

Stel uw bericht, voeg een naam, een datum, kies een kleur foto, een illustratie of zelfs uw bedrijfslogo op uw Apple hoes en een originele aangepaste jongleren artistieke effecten aangeboden in onze Wizard online te creëren . Onze fokkerij techniek, op basis van de kleur sublimatie proces zal een exacte kopie van uw originele garanderen door zijn kleuren en contrasten te genieten van de beste kwaliteit van de afbeelding.

Wij staan ​​garant voor kwaliteit van het product foolproof om effectief bescherming van uw mobiele telefoon. Uw nieuwe foto shell zal perfect passen op de telefoon en kunt u uw vrienden bluffen. Bedrukt met een foto van zijn kinderen, zal het de perfecte geschenk voor je moeder te behagen voor haar verjaardag of de volgende Mother's Day! Voor een klein budget, geniet u van een afbeelding handige object (zelfs noodzakelijk), die uniek is en

Een aangepaste iPhone 4 / 4S als origineel cadeau idee

unieke en originele mode-accessoire, het geval speelt ook een rol bij het beschermen van uw Apple-telefoon merk en in het bijzonder het touchscreen en achter. Gemaakt van extra sterk plastic en kunstleer weefsel Hij raakt snel en beschermt uw telefoon tegen stoten en krassen. Perfect passen, is het niet het juiste gebruik van een hoofdtelefoon of oplaadpunten, of knoppen op de camera belemmeren. U kunt doorgaan met uw smartphone naar iTunes en de Apple Store te gebruiken op de PC of Mac aan te sluiten.

Een familielid of vriend zojuist heeft gekocht, een iPhone 4 of 4S? Het is nu of nooit bieden hem een ​​persoonlijk cadeau goedkope zowel nuttig en trendy met een romp iPhone 4 / 4S van de douane. Probeer ook onze iPod-modellen en aanpasbare iPad beschikbaar op onze mooie winkel.

Andere gaven van de categorie "Aangepaste iphone case" kan u interesseren:

IPhone 4/4S aangepast voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.