De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Shell case iPhone 5 / 5S op maat bedrukt met foto en tekst


Maak je iphone 5 / 5s gepersonaliseerde of camera tas, voeg een boodschap en een plaatje om een ​​geheugen van uw dierbaren de hele dag bij je te houden.
Sorteren op : Prijs - Populariteit

Verlangen te behagen een geliefde verslaafd aan zijn smartphone met een persoonlijk cadeau? Wacht niet langer en ontdek een brede selectie van de foto cases voor de iPhone 5 / 5S.

Verschillende modellen (in extra-stevige plastic, kunstleer, gevormd gevallen, met of zonder banden) zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en kunt u de shell iPhone 5 op maat te selecteren om uw behoeften en uw gebruik voldoet dagelijks. Via een online authoring tool, zult u in staat om te visualiseren en uw foto's en uw bericht naar een enkel object en origineel naar uw wens voorstellen.

Bied een shell iPhone 5 / 5S als uniek en origineel persoonlijk cadeau

Maak uw case voor de iPhone 5 5S of een nuttig voorwerp, waardoor de eerste plaats om uw telefoon te beschermen tegen de gevaren van alledag (valt, krassen en schokken van alle soorten ...), maar ook een trendy en persoonlijke spullen die u in staat om te blijven met u de hele dag een foto van uw kind of geliefde.

Kies één of meer foto's (van uw laatste vakantie, je vrouw, je hond of zelfs uw goudvis) en voeg het product via onze intuïtieve wizard. U kunt dan een artistiek effect aan uw foto's toe te passen om een ​​ontwerp resultaat en voeg tekst met veel lettertypen die op maat gemaakt om de vingertoppen van uw beschermende case voor uw Apple-smartphone

Een shell iPhone 5 / 5S gepersonaliseerd met een foto en een boodschap van liefde

Uw foto gift zal vervolgens door onze teams worden uitgevoerd door middel van kleur sublimatie proces. Deze techniek maakt het mogelijk om de inkt in het materiaal te impregneren voor een lange verblijftijd en een perfecte kleurweergave, contrast en lichtbeelden tot 5 iPhone case.

Aarzel niet om geluk aan uw dierbaren te brengen op elke gelegenheid, kies dan een paar klikken goedkoop, uniek en origineel geschenk dat zal een beroep op een man of een vrouw of een tiener. Voor een romantische gelegenheid, een verklaring van de liefde of een geboorte van een baby, de reden om nieuwe bescherming te bieden voor de mobiele telefoon zijn talrijk!

Creëer je eigen ontwerp op uw beschermende schelp en wij doen de rest! U zal zeer snel uw afgedrukte object te ontvangen in kleur met je creatie. Kies Express of Chrono-modus en uw bestelling snel te ontvangen, in 24 of 48 uur!

Andere gaven van de categorie "Aangepaste iphone case" kan u interesseren:

IPhone 5/5S Aangepast voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.