De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Hull en iPhone geval met douane gedrukte 5C goedkoop beeld


Pas uw iphone 5c met onze aanpasbare skins of gevallen, voeg uw foto of bericht naar een geheugen van uw dierbaren.
Sorteren op : Prijs - Populariteit

Wacht niet om uw nieuwe smartphone te beschermen met een aangepaste shell of cameratas. Hier vindt u een ruime keuze aan stijlen en kleuren te vinden, voor u te vinden die bij je past en maak je op maat gemaakte aanpassing!

Voer een zoekopdracht in uw fotoalbums naar de foto die u dagelijks plaatsen op uw iPhone 5C aangepaste shell of op uw zaak te vinden! Ter herinnering aan een bepaalde gebeurtenis of uw laatste vakantie, selecteer uw afbeelding en tekst toe te voegen door middel van onze intuïtieve tovenaar en makkelijk te gebruiken.

Voor moederdag, een jubileum of gewoon voor de lol, hier is een persoonlijk geschenk dat net zo nuttig zal zijn als onopvallend. En dankzij de lage prijs is het eenvoudig om zo vaak te veranderen als u wilt. Profiteer van onze goedkope verzendkosten om elke maand een nieuw product te bestellen! En deze lage kosten betekenen niet dat kwaliteit niet op het rendez-vous is, precies het tegenovergestelde! Wij garanderen dat de weergave van de afdruk trouw zal zijn aan uw creatie en dat de producten, textiel, silicone of extra stevige kunststof betrouwbaar en van kwaliteit zullen zijn voor een lange weerstand.

Een mooie aangepaste shell om uw iPhone 5 te beschermen

Met een brede selectie van fonts voor tekst en effecten en artistieke filters voor afbeeldingen, stel je de mooiste creatie op uw unieke ontwerp en de beschermende case te maken. Zodra uw model geselecteerd en afgerond uw ontwerp, zal het gewoon wachten! Onze productie team werkt om uw foto cadeau te bereiden door het reproduceren van trouw uw creativiteit met technische doordringen de kleuren in het materiaal, de zogenaamde sublimatie. Aldus wordt de afdrukkwaliteit gegarandeerd de nuances van uw foto's en een onvergelijkbare gehouden in de tijd uit te brengen.

Bieden een persoonlijke iPhone 5C shell voor een unieke en originele stijl

Uw aangepaste shell iPhone 5C, siliconen zachte rand of extra sterke plastic, houd je telefoon als nieuw door deze te beschermen tegen stoten en krassen. Perfect geschikt voor de iPhone 5C, onze textiel zaken met een plastic omhulsel laat je toegang tot functies en taken alle aansluitingen en knoppen. De smartphone zal uniek zijn, kunt u niet worden verward met die van iemand anders ...!

De iPhone 5C is, op dit moment de enige Apple-telefoon die beschikbaar zijn in de flitsende en originele kleuren. U zegt dat wanneer het een schande om de kleur van uw smartphone met een zak of tas te verbergen zou zijn. Maak je geen zorgen! Verkrijgbaar in roze, blauw, groen, geel, wit of zwart, onze rompen en hoge kwaliteit gevallen zal voldoen aan uw wensen van kleuren en zal perfect passen bij de originele kleur van uw telefoon.

Andere gaven van de categorie "Aangepaste iphone case" kan u interesseren:

IPhone 5C Aangepast voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.