De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Bij Shell en SE Custom iPhone met uw foto


Maak je iphone is gepersonaliseerd of camera tas, voeg een boodschap en een persoonlijke foto. Lage prijs en gratis verzending!
Sorteren op : Prijs - Populariteit

Ontdek onze grote inzameling van klantgerichte shells voor elke nieuwe iPhone van Apple Special Edition! Deze smartphone model heeft hetzelfde ontwerp van de iPhone 5S terwijl de integratie van de geweldige mogelijkheden van de iPhone 6s. Met zijn 12MP camera en A9 chip, zal u een eigen smartphone laatste kreet voor een betaalbare prijs!

Nu dat je hebt gekozen voor de SE model iPhone die uw voorkeur onder de vier kleuren aangeboden door Apple heeft, blijft het alleen voor u om een ​​origineel beschermend omhulsel voor kiezen om het te beschermen en houd het als nieuw zo lang mogelijk.

Gravissimo biedt op maat foto gevallen en iPhone SE schelpen in vele kleuren en stijlen! Op elk van deze, zult u in staat om de foto van uw keuze en een tekst min of meer korte, maar ook een achtergrondkleur of symbolen beschikbaar in onze uitgebreide bibliotheek toe te voegen.

Gepersonaliseerde iPhone OS shell, ideaal voor het beschermen van uw smartphone

De iPhone OS shell wordt aangeboden in extra sterke plastic of flexibele rand silicone. In zwart, wit of kleur, zullen de randen van de schaal hebben betrekking op de achterkant en zijkanten van uw smartphone van Apple. De precieze contouren van onze foto's iPhone cases krijgt u toegang tot de knoppen aan de zijkant geven. En als u wilt uw telefoon op te laden of naar muziek luisteren, niet nodig om de zaak door de opening aan de onderzijde te verwijderen.

Vind ook flip shell modellen verkrijgbaar in verschillende kleuren (wit, zwart, fuchsia, blauw), die een klep aan de voorzijde van het scherm heeft. Ideaal om krassen op het glas van uw iPhone te vermijden wanneer ze worden bewaard in een tas of broekzak. Dit model aangepaste shell biedt maatwerk op de achterkant van de behuizing.

Vind ook flip shell modellen verkrijgbaar in verschillende kleuren (wit, zwart, fuchsia, blauw), die een klep aan de voorzijde van het scherm heeft. Ideaal om krassen op het glas van uw iPhone te vermijden wanneer ze worden bewaard in een tas of broekzak. Dit model aangepaste shell biedt maatwerk op de achterkant van de behuizing.

Bieden een origineel cadeau met een persoonlijke iPhone case SE

Verrassen mensen die je liefde door het aanbieden van deze praktische en originele gepersonaliseerde gift. Dankzij hun lage prijzen, onze foto's shell modellen zijn beschikbaar voor iedereen en zal u toelaten om meer te bestellen, afhankelijk van uw budget. Of u wilt uw lieve moeder te behagen voor Moederdag of maak verrassing op de man voor Valentijnsdag, kies een aangepaste shell iPhone OS of cameratas. IPhone Special Edition of die van uw dierbaren zal goed worden beschermd, terwijl wordt ingericht met een persoonlijke foto die u lief is, met deze gepersonaliseerde foto punt praktijk.

Andere gaven van de categorie "Aangepaste iphone case" kan u interesseren:

SE Case iPhone Custom voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.