De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Voor de iPhone 6 / 6S Custom bedrukt met een hoge beeldkwaliteit


Maak je iPhone 6 / 6s gepersonaliseerd, voeg een bericht of zelfs uw eigen foto's. Een uniek en origineel cadeau goedkope high tech voor alle liefhebbers van de iPhone!
Sorteren op : Prijs - Populariteit

Trotse eigenaar van de nieuwe iPhone 6S 6 of Apple? Of je wilt om te behagen een geliefde verslaafd is aan zijn smartphone? Het nieuwste juweeltje van Apple zal worden beschermd tegen stoten, krassen en alledaagse gevaren door middel van een shell iPhone 6 / 6S gepersonaliseerd. Al onze iPhone-accessoires zijn verkrijgbaar voor twee schermformaten: 4,7 inch en 5,5 inch. Probeer ook onze iPhone cases aan de voorzijde glas krassen en wrijving te beschermen wanneer uw mobiele telefoon wordt opgeslagen in een tas of broekzak. Deze gepersonaliseerde Item aan uw dagelijks leven en een doeltreffende bescherming van uw favoriete smartphone! Maak een aanpasbare shell om uw imago en bieden een unieke afdrukken van foto's die overal kan nemen is een eitje met Gravissimo.

Maak een aangepaste geval voor uw iPhone 6

Met onze intuïtieve en plezier maatwerk tovenaar, het creëren van een beschermende hoes voor smartphone of een originele iPhone cover, naar smaak. Met uw eigen portret, een patroon van uw keuze en een boodschap, een datum of een naam, de telefoon zal worden ingericht en beschermd met een enkele silicone iPhone case! Vanaf € 15,90, genieten van een hoge kwaliteit portemonnee, kunstleer, een transparante siliconen omhulsel of hard plastic, en kunt u uw familie of vrienden. Sublimatie printproces is volledig gemaakt in onze Franse workshops, die een garantie van kwaliteit biedt, maar ook reactievermogen bedrijfszeker en het vermogen om te produceren en zeer snelle levering binnen 24 uur!

Voor Vaderdag, Kerstmis, Valentijnsdag, een verjaardag of gewoon voor de lol, hier is een persoonlijk geschenk idee dat een man, een vrouw of een tiener zal bevallen. Dit kan ook worden gebruikt om uw kind te prijzen na school of atletisch succes! Ideaal voor budgetreizigers en voor wie houdt van maatwerk! bieden ook een aangepaste shell om uw kind voor zijn iPad 2, iPad Air of iPad Mini. Een aangepaste zaak die haar begeleidt waar en waarin het beschermende omhulsel van zijn iPhone 6 zal passen!

Bied een shell iPhone 6 / 6S gemaakt met jouw foto's en bericht

Personalisatie is gratis, dus je leuk om te maken en aanpassen van de romp voor de iPhone of iPhone 6 geval van je dromen kan hebben, het toevoegen van zoveel foto's als je wilt. Een effect toepassen op de foto's, dan een gekleurde achtergrond op het product en voeg tekst in de kleur en het lettertype van uw keuze uit een brede selectie. Een ware geschenk aan jezelf! Zodra de geselecteerde afbeelding, kunt u veel plezier te reproduceren op andere media, zoals gepersonaliseerde mokken, foto's op canvas, een shell iPad Mini of een muismat! Gravissimo biedt meer dan 2.000 gepersonaliseerde cadeau-ideeën om de foto's die u zorg af te drukken. De uitdaging is om uw keuze te maken vóór de afronding van uw bestelling, van alle ideeën die wij aanbieden.

Of het nu voor jezelf of aan te bieden, kiezen voor een aangepaste shell iPhone 6 om zeker te zijn dat uw telefoon is uniek en gemakkelijk herkenbaar! Maak indruk op al uw vrienden met deze gepersonaliseerde gift, origineel en praktisch! IPhone geval is het idee cadeau trend van het moment, dus wacht niet! Start aanpassen haar romp en plezier hebben het bedenken van een warboel of het creëren van een fotomontage. De smartphone rompen worden gebruikt door meer vandaag te beschermen en niet te snel verslechteren deze high-tech sieraden. Dus, bent u zeker te behagen om je heen en niet verkeerd gaan met deze gepersonaliseerde gift.

Andere gaven van de categorie "Aangepaste iphone case" kan u interesseren:

Custom iPhone Case 6 voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.