De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Hull & Case iPhone 6 / 6S Meer Personalized met goedkope foto


Maak uw aangepaste iPhone 6 / 6s langer, voeg uw eigen foto en een leuk bericht. Een high-tech cadeau voor Apple-fans.
Sorteren op : Prijs - Populariteit

Of u nu naar een iPhone 6 Plus verwerven of wilt u een origineel geschenk voor uw geliefde eigenaars van deze smartphone, bent u precies goed!

De romp iPhone 6 Plus kan beschermen en mobiel een uniek object, afbeelding van de gebruiker. Het zal de ultralight en geavanceerde apparatuur tegen schokken en taken bescherming naast de elegantie van mobiele markeren perfect gekalibreerd.

Met zijn aantrekkelijke design en verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen (flexibel of stijf board edge), deze producten zijn voorzien van precies snijden aan de multi-touch scherm, groter is dan het oude model tegemoet te komen. Om de bescherming van deze high-end toestel te optimaliseren, een kwaliteit shell is absoluut noodzakelijk.

Bescherm uw smartphone met een aangepaste iPhone case 6 Plus

Via interactieve en leuke Wizard maakt het zeer eenvoudig om de originele object te maken, upload uw foto's, afbeeldingen of symbolen om een ​​persoonlijk tintje aan je telefoon te maken. De locaties voor de stekkers en knoppen zijn niet verwaarloosd voor een snelle en eenvoudige installatie.

Deze uitstekende persoonlijke gift te geven aan familieleden of collega's vanwege de kwaliteit en de mini prijs werken. Je vrienden zullen blij zijn om een ​​cadeautje u uzelf gekozen ontwerp te ontvangen. Dit kan een leuk spel zijn als je ze wilt verrassen door het importeren van een originele foto die ze zullen herkennen.

Meer romp iPhone 6 is ideaal voor gebruikers die een iPhone 6 Plus uniek en herkenbaar. De gepersonaliseerde gift heeft het voordeel dat het geschikt is voor mensen van alle leeftijden, mannen en vrouwen die gezegend zijn met deze hoge kwaliteit smartphone model. Om een ​​verjaardag te vieren, Kerstmis, promotie, hier dat zullen de mensen gelukkig maken.

Andere gaven van de categorie "Aangepaste iphone case" kan u interesseren:

IPhone 6 Plus Gepersonaliseerde voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.